Wie zijn wij

ANVA brengt eenvoud in uw uitdagingen

 

Vol trots maakt ANVA alweer 40 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. We zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van software en ondersteuning voor de gehele verzekeringsmarkt, van verzekeraars en serviceproviders tot beursmakelaars, volmachten en financieel advieskantoren.

Meer dan tienduizend financieel professionals werken met onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Dankzij onze jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche en onze diepgaande kennis van de processen daarin, kennen wij uw werkveld als geen ander.

Business partner

In een dynamische wereld als de financiële sector wordt dagelijks een beroep gedaan op de wendbaarheid van uw organisatie. Hierbij staat u sterker met een business partner met voldoende marktaandeel en armslag om de vereist investeringen te kunnen opbrengen. ANVA is zo'n partner. Als financieel gezond bedrijf - in Nederlandse handen, privaat gefinancierd en in het bezit van relevante certificeringen - kiezen wij nadrukkelijk voor partnerschap op de lange termijn.

Verbinding

In ons logo kunt u lezen wat ons elke dag drijft: verbinding maken met onze klanten. Omdat we geloven in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei verbinden we professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Deze samenwerking resulteert in innovatieve, pragmatische oplossingen, die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor onze klanten en medewerkers. Dit alles doen we met ons team van 140 professionals, in een sterk teamverband. Samen werken we vanuit een overtuigende visie met de nieuwste technieken en methodes. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze kernwaarden persoonlijk gedreven, leren loont, altijd helder en samen zijn hierin onze leidraad.  

Méér dan alleen softwareleverancier

De wensen, eisen en ervaringenvan onze klanten staan aan de basis van onze producten. Maar we zijn méér dan alleen softwareleverancier. Met enthousiaste, deskundige medewerkers, korte lijnen en servicegerichte instelling is ANVA op alle fronten uw partner. We zijn gefocust als het gaat om een gedegen automatiseringsadvies, hulp en ondersteuning bij het dagelijks gebruik van onze software, ICT-beheer of cursussen voor uw medewerkers. Met onze expertise helpen wij uw ambities en doelstellingen te realiseren.

Lees ook:

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons