Systeembeheerder

Daadkracht, zelfstandigheid, kwaliteit en multitasking. Dat zijn kenmerken die bij jou passen! Ben jij een oplossingsgerichte doener met oog voor kwaliteit? Heb je lef én een eigen mening? Ben je in staat om de lange termijn te overzien, ben je toegankelijk en weten collega’s wat ze aan je hebben?

Dan zou jij wel eens onze nieuwe systeembeheerder kunnen zijn! Het betreft een vaste functie op onze vestiging in Amersfoort.

Jouw rol

Binnen het team ICT Services dat bestaat uit 10 personen ben jij onze ervaren systeembeheerder. Je bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de technische infrastructuur, de besturings- en applicatiesoftware van ruim 165 werkplekken (zowel intern als telewerkplekken) en ruim 300 (virtuele) servers. Het betreft hier ‘alleen’ de werkplekken van jouw collega’s en dus niet van onze klanten extern.

Jij bent, met het team, verantwoordelijk voor hét technische hart van ANVA en zorgt er voor dat de verschillende ICT systemen zo goed mogelijk functioneren. Je probeert problemen bij jouw collega’ste voorkomen. Mochten zich onverhoopt tóch gebruikersproblemen voordoen dan ben jij er voor de ondersteuning, los jij het op en begeleid je collega’s bij wijzigingen. Ook het uitvoeren van projecten voor onderhoud, upgrading en uitbreiding van de bestaande systeemomgeving behoren tot jouw taken. We zitten middenin de transitie naar cloudoplossingen. Je werkt nauw samen met de applicatiebeheerders en samen zorgen jullie voor een optimale werkwijze én output.

Ben jij onze systeembeheerder?

Om deze functie goed uit te voeren is het van belang dat je een ervaren systeembeheerder bent om de transitie naar cloudoplossingen voort te zetten. Of het nu gaat om projecten of ad hoc klussen, jij bent in staat om de werkzaamheden in goede banen te leiden. Je bent toegankelijk en behulpzaam naar je directe collega’s toe en zorgt ervoor dat de juiste prioriteiten worden gesteld en de verantwoordelijkheden goed worden belegd. Je beweegt je gemakkelijk binnen de organisatie, bent in grote mate zelfstandig en kunt snel de juiste mensen en middelen vinden om je functie goed te vervullen. Je hebt een sterk analytisch denkvermogen en vindt het een uitdaging om binnen een complexe ICT omgeving structuur aan te brengen, verbanden te leggen en de kwaliteit te bewaken. Qua persoon ben je leergierig, stressbestendig en durf je je mening te geven. Je kunt goed luisteren, bent dienstverlenend, kan adviserend optreden en je durft opbouwende kritiek te geven én te ontvangen, om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen. Ook al stuit je zo nu en dan op weerstand.

Wat heb jij in huis:

 • HBO werk- en denkniveau, verkregen uit opleiding of ervaring;1-3
 • 1-3 jaar relevante werkervaring op het vlak van systeembeheer;
 • Affiniteit met applicatiebeheer is een pre;
 • Kennis van en ervaring met Microsoft Office 365 incl. SharePoint, MS SQL Server en Query’s, XML, ODBC koppelingen, Windows, Linux, VMware vSphere,
 • Hyper-V, 3PAR storage en Cisco switches;
 • Een goed analytisch vermogen om verbanden te kunnen leggen en kwaliteitsbewust;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een drive om snel kwaliteit te leveren;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.
 • Ervaring met het ‘aansturen’ en ‘coachen’ van collega’s binnen je eigen team;
 • In staat om voor het team de juiste prioriteiten te stellen en jouw directe collega’s hierbij te helpen;

ANVA, jouw ideale werkgever

 • Je mag rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. dertiende maand, premievrij pensioen);
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;
 • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling en opleidingen;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en meedenken over verbeteringen;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.

Over ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl. Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

Waar wacht je nog op?

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!