Stage ICT systeembeheerder

Volg je momenteel een mbo-opleiding richting ICT en ben je op zoek naar een mooie stage? Wil je ervaring op doen bij dé ICT-partner in de financiële branche en werken met de nieuwste technieken? Zoek je een plek waar je kunt laten zien wat je kunt? Dan ben je bij ANVA aan het juiste adres! Je kunt bij ons stage lopen op de vestiging in Amersfoort.

Over ANVA

Vol trots maakt ANVA alweer 40 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals werken met onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering aan te kunnen bieden.Marktleider word je natuurlijk niet zomaar. Ons eigen team van 140 professionals is verantwoordelijk voor dit succes. Samen werken we vanuit een overtuigende visie met de nieuwste technieken en methodes. Hiervoor hoef je dus niet naar Silicon Valley te verhuizen! Als je ambitie én lef hebt leren we jou alles wat je moet weten.

Hoe ziet je stage- of afstudeeropdracht er uit?

Natuurlijk ga je aan de slag met het systeembeheer binnen ANVA. We creëren samen met jou een passende en uitdagende stageopdracht die voldoet aan de eisen van jouw school. Daarnaast zorgen we natuurlijk ook voor de juiste begeleiding – zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak – en komen we met interessante projecten waar je aan kunt deelnemen. Bij ANVA werken we in een agile/scrum-omgeving.

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Je bent nieuwsgierig en gaat vol enthousiasme uitdagingen aan. Je steekt je mening niet onder stoelen of banken en bent niet bang om feedback te geven. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en de drive om kwaliteit te leveren.

Musthaves:

  • Je volgt een mbo-opleiding voor medewerker ICT, netwerkbeheerder of vergelijkbaar en je zit in je 2e, 3e of 4e studiejaar;
  • Je bent 4 tot 5 dagen per week beschikbaar, voor de duur van 5 of 6 maanden;
  • Je kunt bij voorkeur per direct starten;
  • Je bent analytisch sterk en kunt goed planmatig werken;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een drive om kwaliteit te leveren;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;

ANVA, jouw ideale werkgever

Als je bij ANVA stage komt lopen, ontvang je uiteraard een stagevergoeding. Daarnaast kun je rekenen op een mooie stageperiode bij een bedrijf dat volop in beweging is. Verder biedt ANVA:

  • Veel aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
  • Initiatief, ondernemerschap en lef worden gewaardeerd en gestimuleerd;
  • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
  • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams.

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033 – 479 82 00 of hr@anva.nl.

Acquisitie naar deze vacature is niet nodig en niet gewenst.