Corporate Recruiter

Heb je overtuigingskracht en weet je functies op een juiste en aantrekkelijke manier in de markt te zetten? Ben je een echte recruiter en in staat de beste mensen aan te trekken? Ben je administratief en procesmatig sterk, innovatief en dienstverlenend ingesteld? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe recruiter.

De functie is voor 28-32 uur per week, waarbij je in elk geval donderdag werkt. Andere dagen zijn in overleg te bepalen.

Jouw rol

Als recruiter ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van nieuwe collega’s. Wij zijn een software bedrijf en de meeste vacatures zijn dan ook IT gerelateerd. Die doelgroep vind je dus interessant! Je weet de juiste paden te bewandelen en diverse netwerken aan te boren om ervoor te zorgen dat we leuke, goed gekwalificeerde nieuwe collega’s aan ons team kunnen toevoegen.

Je zorgt samen met de chapter leads voor aansprekende vacatureteksten en zorgt vervolgens voor een juiste arbeidsmarktbenadering. Hunten van kandidaten zit in je bloed en je weet onze organisatie eerlijk én overtuigend onder de aandacht te brengen. Je maakt een eerste selectie van sollicitanten en voert gesprekken samen met collega’s. Je interpreteert het assessment en bij een goed gevolg stel je een arbeidsvoorwaardenvoorstel op en verzorg je een nette afronding van de procedure.

Naast het invullen van openstaande vacatures denk je natuurlijk ook aan de toekomst! Het aanbrengen van stagiairs en young professionals zie je als een mooie uitdaging. Je vindt de weg naar scholen en universiteiten en af en toe pik je een beurs of seminar mee om de arbeidsmarkt goed in de gaten te houden en mensen vroegtijdig aan ons te binden en te boeien. ANVA heeft het fundament gelegd voor een spiksplinternieuw platform, ontwikkeld op basis van de nieuwe technologieën, geïnspireerd door mega platformen zoals Netflix, eBay en Amazon, dus jij hebt wat te vertellen!

Ben jij onze recruiter?

Om deze rol goed in te kunnen vullen, verwachten we van jou een grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een dosis enthousiasme. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij collega’s en weet je op een zelfverzekerde manier te presenteren. Je weet je snel als een volwaardige gesprekspartner op te stellen, zowel intern als in sollicitatiegesprekken.

Wat heb je in huis:

 • Ten minste een afgeronde HBO opleiding;
 • Relevante en recente ervaring binnen de werving & selectie, bijvoorbeeld in de functie van intercedent of recruiter, waarbij je (ook) IT personeel hebt geworven. Je kent de juiste kanalen voor deze doelgroep;
 • In staat om wervende vacatureteksten te schijven;
 • Bekend met social media i.c.m. arbeidsmarktbenadering (Facebook, LinkedIn) en andere wervingskanalen;
 • Ervaring met het voeren van sollicitatiegesprekken;
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden en een drive om kwaliteit te leveren;
 • Nauwkeurig, klantvriendelijk en commercieel (onderhandelen, recruiten);
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent 28-32 uur per week beschikbaar en in elk geval donderdag.

ANVA, jouw ideale werkgever

Wij waarderen en stimuleren jouw initiatief, ondernemerschap en lef in een cultuur van collegialiteit en samenwerking. In onze teams heerst een gevoel van saamhorigheid, het samen streven naar de beste oplossingen voor onze klanten, waarbij we de ontwikkelingen altijd een stap voor proberen te blijven. Een omgeving die vernieuwing en verandering aanmoedigt door een open houding en korte communicatielijnen.

Waar kun je nog meer op rekenen?

 • Een marktconform salaris;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een dertiende maand, premievrij pensioen, laptop, telefoon;
 • Veel aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen.

Over ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Vedder via 033-479 82 00 (di, do en vrijdag) of hr@anva.nl. Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen. Waar wacht je nog op?

Acquisitie naar deze vacature is niet nodig en niet gewenst.

keywords: recruiter, recruitment, werving, selectie, intercedent, HR, personeel