Opleidingscoördinator

You Grow, we Grow!
Als gevolg van onze ambitieuze doelstellingen en een toenemende vraag vanuit de markt, zijn wij op zoek naar ondernemende opleidingscoördinator!

Om onze gebruikers en klanten zo goed mogelijk op weg te helpen bieden we vanuit onze ANVA academy verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden aan. Zo kan de technische kennis of beheerderskennis verder worden uitgediept en overleggen we samen per onderwerp en toepassingsgebied hoeveel tijd er nodig is om de gewenste leerdoelen te behalen en welke voorbereiding en opleidingsmaterialen nodig zijn. Als gevolg van onze ambitieuze doelstellingen en een toenemende vraag vanuit de markt, zijn wij op zoek naar ondernemende opleidingscoördinator!

JOUW ROL

Als opleidingscoördinator krijg jij volop de ruimte om in samenspraak met onze (interne)trainers portfolio’s samen te stellen binnen de verschillende kennisgebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gebruikersopleidingen, workshops, kennissessies en trainingen voor beheerders. De opleidingsmogelijkheden zijn daarbij divers; fysiek, online en hybride. Je werkt hierbij nauw samen met onze afdeling sales en marketing  en bent daarbij verantwoordelijk voor de gehele informatievoorziening, zowel proactief als reactief, de administratieve afhandeling en promotie van onze opleidingen. Je organiseert de benodigde facilitaire ondersteuning, treedt op als aanspreekpunt voor interne en externe partners, en draagt zorg voor de algehele planning en organisatie van onze opleidingen, workshops en trainingen. Uiteraard lever je een actieve bijdrage ten aanzien van nieuw trainingsaanbod  en verdere professionalisering daarvan.

Een uitdagende rol! Wat wij van je verwachten is hbo werk- en denkniveau en vooral een ondernemende en commerciële instelling waarbij je de ruimte durft in te nemen om er ‘jouw’ academy van te maken! Ervaring met een vergelijkbare rol en/of omgeving stellen wij op prijs. Je durft daarbij initiatief te nemen, hebt een ‘can do’ instelling en weet met energie, bevlogenheid en vertrouwen je werk succesvol uit te voeren. Uiteraard ben je gericht op samenwerking en organisatorisch sterk om de vele facetten van deze rol te kunnen handelen.

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER 

  • You grow, we grow; veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap in een professionele omgeving met een platte structuur en veel ambities;
  • Interessant arbeidsvoorwaardenpakket en o..a. een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een 13e maand;
  • 27,5 vakantiedagen;
  • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
  • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
  • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
  • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;
  • Een flexibele werkplek. Werk waar jij dat het liefste doet en ontmoet je collega’s, op ons kantoor in Amersfoort;
  • We zorgen dat je thuis een goede werkplek hebt, inclusief bureaustoel, (extra) beeldscherm en laptop.

OVER ANVA 

Vol trots maakt ANVA al ruim 45 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA volgens Agile principes en LEAN. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffiecorner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd helder, Samen, Leren loont en Persoonlijk gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cees Hupkes; 06 – 2 888 64 15, 033-4798200 of hr@anva.nl.  Solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier of mail direct; c.hupkes@anva.nl