Marketing strateeg

Ben jij een ervaren marketeer met een scherp oog voor slimme strategieën? Ben je analytisch, resultaatgericht en heb je ervaring met de veranderingen in de verzekeringsbranche of kun je je dat snel eigen maken? Heb jij een voorliefde voor B2B en ben je van nature een analist? Breng jij strategie en creativiteit moeiteloos samen, verdiep je je graag in nieuwe thema’s en tools en ga je met plezier op onderzoek uit?

Dan ben jij onze nieuwe Marketing strateeg!


Het betreft een functie op onze vestiging in Amersfoort.

JOUW ROL 

Jij geeft als marketing strateeg een belangrijke bijdrage op tactisch en strategisch niveau ten behoeve van het product-, prijs- en doelgroepenbeleid van ANVA. Je onderzoekt de klantbehoefte, analyseert de trends in de markt en brengt deze met overtuiging in beeld. De inzichten doe je op bij klanten, stakeholders, congressen, etc. Zodoende ben je een kundig gesprekspartner over de positionering en prijsstellingen voor nieuwe producten en diensten van ANVA. Samen met je collega’s van Sales & Marketing denk je tevens mee in pakkende marketingcampagnes. 

Jij bent een gedreven marketing professional die zich in het veld begeeft van klanten en de markt. Je bent in staat om de ‘voice of the customer’ te zijn in onze organisatie. Je kunt uitstekend zelfstandig functioneren en aangeven wat je nodig hebt om de functie goed uit te kunnen voeren. Je hebt een stevig analytisch vermogen, vormt een concept of nieuwe propositie en weet anderen daarin te inspireren. Je hebt lef en een gezonde dosis overtuigingskracht, geeft tegengas als dat moet, zowel binnen de organisatie als daarbuiten. Je bent gefocust op eenvoud en heldere communicatie/presentatie en creëert daarmee draagvlak bij collega’s en onze klanten. 

Je bent een belangrijke spil in het continu meten en verbeteren van de klanttevredenheid en gebruikt daar onze moderne tooling en filosofie voor. Je leidt ons multidisciplinaire team dat daar de drijvende kracht in is. Je stelt de interactie met klanten op rapporteert over deze resultaten aan diverse stakeholders binnen de organisatie. Je volgt klant, markt en concurrentie ontwikkelingen en onderzoekt waar ANVA mogelijk kan samenwerken met partners.  

BEN JIJ ONZE NIEUWE MARKETING STRATEEG? 

 • WO werk en denkniveau, bij voorkeur richting bedrijfskunde, economie of marketing;  
 • Minimaal 5 jaar relevante en aantoonbare ervaring op het gebied van marketing, strategie, marketing analyses en -rapportages 
 • Ervaring in financiële dienstverlening of ICT is een pré;  
 • Ruime ervaring met Excel;  
 • Analytisch, innovatief, initiatiefrijk, hands-on en flexibel; 
 • Goede adviesvaardigheden, overtuigingskracht en lef. 

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER 

 • Afhankelijk van opleiding, ervaring en werkachtergrond bedraagt het maximale bruto jaarsalaris € 80.000,= uitgaande van een 40-urige werkweek; 
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een 13e maand;
 • Uiteraard een laptop en een mobiele telefoon om je werk goed te kunnen uitvoeren;  
 • 27,5 vakantiedagen; 
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen; 
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt; 
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;  
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;  
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;  
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;  
 • Een flexibele werkplek.   
 • We zorgen dat je thuis een goede werkplek hebt, inclusief bureaustoel, (extra) beeldscherm en laptop. 

OVER ANVA 

Vol trots maakt ANVA al ruim 45 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA volgens Agile principes en LEAN. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffiecorner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.  

Ja, ik heb interesse! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl.  Solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.  Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen. 

Waar wacht je nog op?  

 

 

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!