Marketing medewerker

Heb jij je studie afgerond of zoek jij meer ervaring met communicatie of marketing en sta jij te trappelen om je daarin verder te ontwikkelen? Wil jij verder vorm geven aan ons motto Connecting Customers, waarbij wij nadrukkelijk de verbinding zoeken met onze klanten? Dan ben jij eens onze nieuwe marketing medewerker!

De functie is ter versterking en uitbreiding van het Sales en Marketing team, het betreft een functie op onze vestiging in Amersfoort.

JOUW ROL 

Je geeft invulling aan onze communicatiestrategie en helpt bij uitvoering van de daaruit voortvloeiende marketing- en communicatieactiviteiten. We zien graag dat jouw ideeën een positief verschil maken in het realiseren van onze doelstellingen, zoals het verstevigen van ons imago. Daar hebben we jouw expertise voor nodig: hoe zet je een bedrijf als ANVA op de kaart? Hoe zorg je ervoor dat ANVA als aantrekkelijke werkgever gepresenteerd wordt? Hoe laat je ANVA nóg meer bruisen?  

Je behoort tot de redactie van onze website, socials, nieuwsbrieven, onze ANVA Studio en het ANVA-magazine. Hiervoor denk je mee over de concepten en strategieën. Voor de invulling praat je met klanten, partners én je eigen collega’ voor content. Die maak je zelf of coördineert en werkt samen met professionals in ons netwerk. Ook is onze interne communicatie en arbeidsmarkt communicatie is onderdeel van je werk. 

Je maakt deel uit van Sales & Marketing team dat bestaat uit twaalf medewerkers. 

BEN JIJ ONZE MARKETING MEDEWERKER? 

Je neemt mee: 

 • Een afgeronde hbo-opleiding, richting communicatie/marketing of vergelijkbaar. 
 • 0-3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke marketing of communicatie functie, bij voorkeur in een B2B omgeving. 
 • Je schrijft graag creatieve en boeiende teksten in foutloos Nederlands. 
 • Het is een pré als je kennis hebt van videobewerking en het maken van vlogs. 
 • Je bent energiek, van nature een regelneef of –nicht, een echte ‘spin in het web’.
 • Je toont initiatief, stelt je proactief op en hebt organisatietalent. 

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER 

 • Afhankelijk van opleiding, ervaring en werkachtergrond bedraagt het maximale bruto jaarsalaris € 38.000,= uitgaande van een 40-urige werkweek (inclusief vakantiegeld en 13e maand).
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een premievrij pensioen, laptop en een mobiele telefoon.
 • Aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd.
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams.

OVER ANVA 

Vol trots maakt ANVA al ruim 45 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA volgens Agile principes en LEAN. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.  

JA, IK HEB INTERESSE! 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl.  

Solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.  Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen. 

Waar wacht je nog op?  

 

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!