DevOps engineer

Heb jij een 'Automate First' mentaliteit en werk je het liefst met de meest recente Cloud technologieën? Dan zou jij wel eens onze nieuwe DevOps engineer kunnen zijn!

Jouw rol

Als DevOps engineer bij ANVA werk je voor één of meerdere productlijn(en) en kom je in een DevOps team te werken. Met jouw ‘automate first’ mentaliteit neem je samen met je collega DevOps Engineers de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de op te leveren softwareproducten te optimaliseren. Je stelt richtlijnen op voor de exploitatie van een applicatie en je realiseert en borgt de uitvoering hiervan in het gehele proces, vanaf initiatie tot en met productie.

Vervolgens transporteer je samen met je collega DevOps Engineers de applicatie naar de omgevingen en monitor je of die beschikbaar is en correct functioneert. Dit houdt in dat je voor de verschillende omgevingen bouwt, test en uitvoert. Je houdt intensief contact met de andere DevOps engineers, zodat jullie het maximale uit alle ontwikkelingen halen en zicht houden op de business doelstellingen waaraan wordt gewerkt.

Ben jij onze DevOps engineer?

De juiste mindset voor onze DevOps engineer is een nieuwsgierige houding; je willen en kunnen verdiepen in zowel de beheer- en operationele aspecten als in scripting en coding. Het is van belang dat je ervaring hebt opgedaan met IT systeembeheer en applicatiebeheer, open source ervaring en dat je bereid bent om te leren om te kunnen coderen en scripten.

Jij brengt de volgende kennis en/of ervaring mee;

 • AWS (basis kennis)
 • Docker (basis kennis)
 • Linux
 • Java
 • Je bent bekend met Agile, Microservices, Continuous Integration, Continuous Delivery, ‘Infrastructure as a code’ en ‘immutable infrastructure’
 • Je hebt een ‘automate first’ mentaliteit
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal

ANVA, jouw ideale werkgever

Naast een marktconform salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Opleidingstraject tot DevOps engineer
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een dertiende maand, premievrij pensioen
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen
 • Initiatief, ondernemerschap en lef worden gewaardeerd en gestimuleerd
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams

Over ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.

Marktleider word je natuurlijk niet zomaar. Ons eigen team van 140 professionals is verantwoordelijk voor dit succes. Samen werken we vanuit een overtuigende visie met de nieuwste technieken en methodes. Hiervoor hoef je dus niet naar SiliconValley te verhuizen! Uiteraard hebben we ook bestaande software die we zorgvuldig aan het vervangen zijn. Dat kan natuurlijk niet iedereen. Als je ambitie én lef hebt leren we jou alles wat je moet weten.

Krijg je energie van het eenvoudig oplossen van complexe uitdagingen? Wil je een grote stap maken in je carrière? Zorg er dan voor dat je binnenkort ANVA op je CV kan zetten. Iedereen weet dan dat je écht iets in je mars hebt!

Ja, ik heb interesse!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl. Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

Waar wacht je nog op?

 

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!