HR lead

Ben jij een ervaren HR manager of HR business partner die op leidinggevend niveau functioneert en de ambitie heeft om onze HR verder vorm te geven? Heb jij de energie, creativiteit en humor om onze stakeholders bij alle operationele HR vraagstukken te blijven uitdagen? Heb jij daarnaast zin om jouw HR visie toe te passen in een open en platte organisatie, midden in een transitie, die staat te springen om jouw HR inzichten en feedback? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Het betreft een vaste functie op onze vestiging in Amersfoort met periodiek bezoek aan onze vestiging in Bergen op Zoom.

JOUW ROL

Als HR lead ben je verantwoordelijk voor de formulering en uitvoering van het HR beleid voor alle operationele HR zaken binnen ANVA. Je bent lid van het chapterlead team en ondersteunt en coacht de chapterleads bij hun leidinggevende rol, bij het ontwikkelen van de medewerkers en bij de diverse HR vraagstukken.

Binnen je eigen HR team, word je ondersteund door een HR assistent en een recruiter voor de werving en selectie. Je bent binnen het HR team betrokken bij diverse uiteenlopende taken die voortvloeien uit HR vraagstukken en je coacht zo nodig in recruitment operationele zaken. Daarnaast pak jij de lead bij grotere lopende of nog te starten HR projecten. Jij bent casemanager en voert de regie op de verzuimdossiers en arbeidsrechtelijke zaken. Tevens vinden wij het belangrijk dat je op de hoogte bent van alle relevante wet- en regelgeving en dat je actief meedenkt en ideeën aandraagt om ons HR beleid te verbeteren. Jij zet de stip op onze HR horizon!

BEN JIJ ONZE HR LEAD?

Je neemt mee: 

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een eindverantwoordelijke HR functie;
 • Je hebt een afgeronde en relevante HBO/WO opleiding, bij voorkeur HRM, master psychologie of bedrijfskunde;
 • Je bezit ervaring in een professionele organisatie met minimaal 100 medewerkers;
 • Je hebt bij voorkeur kennis en/of ervaring van de IT branche, met name software ontwikkeling;
 • Je raakt gemotiveerd om ook bij het werven, introduceren en opleiden van medewerkers ons te helpen verbeteren;
 • Je hebt bij voorkeur diverse jaren ervaring in stakeholder management op tactisch en operationeel niveau en je begrijpt daardoor de uitdagingen van de hele organisatie.
 • Je bezit kennis van de Nederlandse wet- en regelgeving op HR gebied;
 • Je bent in staat om over de grenzen van het HR vakgebied heen te kijken;
 • Je bent bekend met Agile leadership en de rol van HR hierin;
 • Je bent pragmatisch maar ook empathisch en hebt de nodige veranderkracht;
 • Je bent van nature kwaliteitsbewust en oplossingsgericht.

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER

 • Afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond bedraagt het maximale bruto jaarsalaris € 70.000,= uitgaande van een 40-urige werkweek;
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Wij hebben een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;
 • Een flexibele werkplek. Werk waar jij dat het liefste doet en ontmoet jij je collega’s, als Corona dit toelaat, 50% van je tijd op ons kantoor in Amersfoort;
 • We zorgen dat je thuis een goede werkplek hebt, inclusief bureaustoel, (extra) beeldscherm en laptop.

OVER ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim 45 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA volgens Agile principes en LEAN. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl.

 

Solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.  We vragen je een VOG aan te vragen. Waar wacht je nog op?

 

 

 

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!