Database Administrator

We grow, you grow! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Database Administrator met ruime en relevante werkervaring als SQL DBA!

Als betrokken professional bewaak en adviseer je over beveiligings-, autorisatie- en optimalisatie aspecten van onze databases in nauwe samenwerking met onze stakeholders – waaronder onze klanten – over huidige toepassingen en toekomstige ontwikkelingen. Een belangrijke rol; je werkzaamheden hebben niet alleen directe meerwaarde voor het operationele proces van onze eigen organisatie, maar eveneens voor onze klanten. Met meer dan tienduizend gebruikers van onze software is de continuïteit van de infrastructuur en het makkelijk vinden van alle informatie ‘key’. Daarnaast ben je van onschatbare waarde als ondersteuner voor onze ontwikkelteams door het verduidelijken en bewaken van eisen en wensen tot de te implementeren functionaliteiten bij onze klanten.

Wat heb je nodig voor deze verantwoordelijke rol? Ruime en relevante werkervaring in een vergelijkebare Agile omgeving, uiteraard analytisch sterk, gericht op samenwerking en je bent thuis in datamodellering. Zoals database architecturen en het ontwerpen van en het inrichten van ETL-/ELT- processen. Ervaring met AWS, Snowflake en TerraForm juichen wij toe!

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER 

  • You grow, we grow; veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap in een professionele omgeving met een platte structuur en veel ambities;
  • Uitstekend salaris; afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een 13e maand;
  • 27,5 vakantiedagen;
  • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
  • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
  • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
  • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;
  • Een flexibele werkplek. Werk waar jij dat het liefste doet en ontmoet je collega’s, op ons kantoor in Amersfoort;
  • We zorgen dat je thuis een goede werkplek hebt, inclusief bureaustoel, (extra) beeldscherm en laptop.

OVER ANVA 

Vol trots maakt ANVA al ruim 45 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA volgens Agile principes en LEAN. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffiecorner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd helder, Samen, Leren loont en Persoonlijk gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cees Hupkes; 06 – 2 888 64 15, 033-4798200 of hr@anva.nl.  Solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier of mail direct; c.hupkes@anva.nl