Content Creator

Ben jij onze nieuwe Content Creator die ANVA beter zichtbaar maakt in de markt? Wil jij gave visuele content maken die onze relaties informeert en inspireert? En weet jij creativiteit te combineren met technische expertise? Lees dan door, de journey die we voor jou in gedachten hebben ziet er mooi uit!

Het betreft een vaste functie voor op onze vestiging in Amersfoort (32-40 uur).

Jouw rol 

Je bent binnen ANVA degene die zorgt voor het perfecte plaatje. Je bedenkt, produceert, filmt en monteert aantrekkelijke visuele content. Deze content maak je voornamelijk lekker zelf. Vanuit ons kantoor in Amersfoort, maar ook ga je op pad om foto’s en video’s te maken tijdens een event of voor een klantinterview. Je zorgt hierbij uiteraard voor de juiste belichting, compositie en styling, kortom de hele uitstraling. Je monteert de beelden, voegt toffe effecten toe, edit foto’s en video’s. Je focus ligt hierbij op de technische kant van visuele content, maar je creaties weet je zo nodig ook te voorzien van een pakkende tekst.  

Ook ben jij de beheerder van onze eigen ANVA studio en organiseer en produceer je webinars en podcasts. Jij weet wat het beste camerastandpunt is en hoe er geschakeld moet worden.  

Er liggen gave projecten te wachten op jouw creativiteit. Samen met je marketingcollega’s ontwikkel je creatieve visuele concepten en breng je deze tot leven. Uiteraard stel je de klant centraal en hou je oog voor onze visual identity, kern- en merkwaarden en imago. En ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van visuele content.  

Genoeg te doen dus! Je werkt nauw samen met je collega’s in het marketingteam dat bestaat uit een Marketing Communicatie Specialist, een Brand Marketeer en Product Marketeer. Maar dat niet alleen: inspiratie en ideeën haal je op binnen de hele organisatie en collega’s weten jou te vinden voor het maken van gave visuele items die onze relaties zullen boeien. De diversiteit aan werkzaamheden maakt jouw werk iedere dag afwisselend en uitdagend! Je mentaliteit? Alles kan altijd beter en verrassender! En die ruimte krijg je van ons.   

Ben jij onze nieuwe Content Creator? 

Je hebt/herkent jezelf in: 

 • Een creatieve geest en het vermogen om visuele verhalen te vertellen.  
 • Een relevante opleiding in grafisch ontwerp of visuele communicatie. 
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het maken van hoogwaardige video’s. Ervaring met fotografie is een pre. Heb je affiniteit met infographics? Dat is helemaal top! 
 • Een goede beheersing van video- en fotografische apparatuur en belichtingstechnieken. 
 • Je hebt ervaring met het produceren van webinars, ervaring met WebinarGeek is een pre.
 • Adobe heeft voor jou geen verrassingen meer. Jij weet hoe je moet omgaan met Photoshop en Premiere Pro.
 • Je hebt een scherp oog voor detail en kwaliteit in een moderne uitstraling. Je maakt gewoon gave items. 
 • Met gemak vertaal je ideeën door naar visuele uitwerkingen. 
 • Als je naar video’s kijkt denk je snel “dit kan ik zelf veel beter” en laat je hierbij inspireren door mooie voorbeelden om je heen 
 • Je gaat graag snel over tot actie en wordt blij van het creëren van dingen. Als je ergens mee bezig bent, ga je ervoor.  

ANVA, Jouw ideale werkgever 

 • Afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond bedraagt het maximale bruto jaarsalaris €60.000,- uitgaande van een 40-urige werkweek. 
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleiding. 
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd. 
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. 
 • Onafhankelijk financieel fit adviesgesprek voor je thuissituatie. 
 • De mogelijkheid om op ‘workation’ te gaan op de Cariben! 
 • Een dertiende maand, een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en 27,5 vakantiedagen op fulltime basis. 
 • Een premievrij pensioen, wat betekent dat ANVA de volledige pensioenpremie en nabestaandenpensioen voor haar rekening neemt waardoor jij netto meer overhoudt. 
 • We zorgen dat je ook thuis een goede werkplek hebt, inclusief bureaustoel, (extra) beeldscherm en laptop; bij indiensttreding beschik je over een budget van €750,- om je thuiswerkplek in te richten. 
 • Door ANVA georganiseerde personeelsevenementen. 
 • Zonder kosten sapjes, frisdrank, vers fruit en natuurlijk versgemaakte koffie door een van onze barista’s!’ 

 Over ANVA 

ANVA is al bijna 50 jaar een toonaangevende leverancier van software en ondersteuning binnen de verzekeringsmarkt. Onze software bevordert efficiënte verzekeringsprocessen, optimaliseert bedrijfsvoering en stimuleert duurzame klantrelaties. Meer dan tienduizend financiële professionals vertrouwen op onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers hoogwaardige verzekeringsoplossingen te bieden. 

Verbinding maken met onze klanten, dat is wat ons elke dag drijft. Omdat we geloven in de kracht van innovatie als aanjager van duurzame groei, verbinden we professionals, partners en klanten, zodat zij hun talenten, kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Dit resulteert in innovatieve oplossingen die bijdragen aan verantwoorde groei van de organisatie en stabiliteit voor zowel onze klanten als medewerkers. 

Ons team bestaat uit 160 professionals die hecht samenwerken. We opereren vanuit een overtuigende visie, maken gebruik van de nieuwste technieken en hanteren moderne methoden. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom staan bekend om hun ontspannen sfeer, de toepassing van Agile-werkmethoden en de aandacht voor elkaar. 

Als financieel gezond en warm bedrijf – in Nederlandse handen, privaat gefinancierd en in het bezit van een ISO 27001-certificaat – kiezen wij bewust voor langdurige partnerschappen, zowel met klanten als onze collega’s. 

 Ja, ik heb interesse! 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Maartje Kool (HR) via 06-26598548 / 033-4798200 of m.kool@anva.nl. 

Solliciteren? 

Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Waar wacht je nog op? 

Goed om te weten: een online assessment is onderdeel van de procedure. En we vragen je een VOG aan te vragen.