Content specialist

Wij zijn op zoek naar een collega, die energie krijgt van het meer zelfredzaam maken van onze klanten door op een juiste manier gebruikersinformatie op te stellen en op een snelle manier beschikbaar te maken voor hen en onze collega’s.

In samenwerking met onze Customer Support en Scrum teams zorg jij ervoor dat klanten op tijd de beschikking hebben tot toegankelijke en heldere gebruikersdocumentatie bij onze ANVA-software. Onze documentatie bieden we aan in verschillende vormen, van tekstuele handleidingen, releasebrieven tot interactieve rondleidingen en video-instructies. Jij vindt het leuk om gebruikersdocumentatie in diverse vormen te maken en je te verdiepen in de programma’s waarmee we ze maken. Zo stel je onze klanten en collega’s in staat optimaal te kunnen werken met onze producten. Tijdens het maken van de documentatie lever je ook een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de kwaliteit van onze software.

Wat we vragen?  Je bent kritisch en onderzoekend. Jij durft vragen te stellen om te zorgen dat je de juiste informatie krijgt om hoge kwaliteit content te kunnen leveren en je doet dat op een creatieve manier. Je neem initiatief bij het oplossen van problemen en bij het zoeken naar nieuwe oplossingen welke onze klanten en collega’s kunnen helpen. Omdat jij je goed kan inleven, kan jij de content goed laten aansluiten op de behoefte van al onze klanten. Jij vindt het niet erg om je werk te presenteren aan je collega’s en aan klanten om de werkzaamheden  van de Content Specialisten beter op de kaart te zetten.

BEN JIJ ONZE CONTENT SPECIALIST

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, met name schriftelijk en een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent creatief, communicatief, punctueel en initiatiefrijk
 • Goede kennis op het gebied van technieken en presentatievormen van de digitale informatievoorziening (helpteksten, kennisbankartikelen etc.) en digitale rondleidingen.
 • Ervaring met documentatietooling, bijvoorbeeld Author-it, Word, WalkMe en Confluence stellen we op prijs!

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER 

 • You grow, we grow; veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap in een professionele omgeving met een platte structuur en veel ambities;
 • Uitstekend salaris; afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en een 13e maand;
 • 27,5 vakantiedagen;
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;
 • Een flexibele werkplek. Werk waar jij dat het liefste doet en ontmoet je collega’s, op ons kantoor in Amersfoort;
 • We zorgen dat je thuis een goede werkplek hebt, inclusief bureaustoel, (extra) beeldscherm en laptop.

OVER ANVA 

Vol trots maakt ANVA al ruim 45 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA volgens Agile principes en LEAN. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffiecorner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd helder, Samen, Leren loont en Persoonlijk gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse! Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cees Hupkes; 06 – 2 888 64 15, 033-4798200 of hr@anva.nl.  Solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier of mail direct; c.hupkes@anva.nl