Blueriq business engineer

Heb jij een grensoverschrijdende blik en voel jij je op je best op het grensvlak tussen Business en IT? Ben jij bekend met de laatste modelleringstechnieken of wil jij deze juist leren?

Dan ben jij mogelijk onze nieuwe Blueriq business engineer!

Jouw rol

Als lid van een scrumteam maak je samen met andere teamleden en de product owner de userstories compleet, deze implementeer je binnen het blueriq model (modelleren), je reviewed het werk van collega’s en draagt je steentje bij aan het (automatisch) testen met behulp van Java programmatuur. Jouw uitdaging is om complexe zaken eenvoudig op te lossen, waarbij je je constant bewust bent van hoe de nieuwe functionaliteit straks wordt gebruikt. Je hebt bij voorkeur al wat werkervaring in de software ontwikkeling of met het testen van applicaties. Mocht je deze werkervaring nog niet hebben opgedaan? Dan begeleiden we je graag naar een ‘Foundation’ niveau in Blueriq!

Naast de grote aanpassingen binnen het model implementeer en onderhoud je ook de verschillende verzekeringsmaatschappij-producten binnen het model. Je hebt een uitstekend abstractievermogen en kunt net zo goed schakelen met je collega’s als met klanten.

Ben jij onze blueriq modelleur?

Wat heb jij in huis:

 • Academische of HBO achtergrond in bedrijfskundige informatica, informatica, kunstmatige intelligentie, kennistechnologie of vergelijkbaar;
 • Uitstekend analytisch denk- en abstractievermogen;
  Goede communicatieve vaardigheden om te kunnen werken in een dynamisch scrumteam en te kunnen overleggen met onze klanten;
 • Ervaring met Agile werken;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal kun je voldoende lezen;
 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar.

ANVA, jouw ideale werkgever

Naast een marktconform salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een dertiende maand en premievrij pensioen;
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams.

Over ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim 40 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan 10.000 financieel professionals werken met onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering aan te kunnen bieden.

In ons logo kun je lezen wat ons elke dag drijft; verbinding maken met onze klanten. We zijn kritisch naar elkaar, leggen de lat hoger dan de concurrent en vragen aan onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk team verband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze kernwaarden focus, kwaliteit, lef en samen zijn hierin leidraad.

Marktleider word je natuurlijk niet zomaar. Ons eigen team van 140 professionals is verantwoordelijk voor dit succes. Samen werken we vanuit een overtuigende visie met de nieuwste technieken en methodes. Hiervoor hoef je dus niet naar Silicon Valley te verhuizen! Uiteraard hebben we ook bestaande software die we zorgvuldig aan het vervangen zijn. Dat kan natuurlijk niet iedereen. Als je ambitie én lef hebt leren we jou alles wat je moet weten.

Krijg je energie van het eenvoudig oplossen van complexe uitdagingen? Wil je een grote stap maken in je carrière? Zorg er dan voor dat je binnenkort ANVA op je CV kan zetten. Iedereen weet dan dat je écht iets in je mars hebt!

Ja, ik heb interesse!

Voor meer informatie over deze functie of de procedure kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl.

Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

Keywords: blueriq, java, modelleren, object oriented, agile, scrum.

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!