Applicatie consultant

Heb jij ervaring als consultant in de verzekeringsbranche? Ben je creatief, ondernemend, onderzoekend en in staat een projectaanpak te formuleren die waarde toevoegt bij de klant?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Het betreft een vaste functie op onze vestiging in Amersfoort.

JOUW ROL

Als applicatie consultant sta je in het hart van onze business! Bij de klant rol je ons product uit en je gaat niet eerder weg nadat alles werkend en naar tevredenheid is opgeleverd. Dat is soms puzzelen, omdat elke klant zijn eigen specifieke inrichting heeft, die in onze software moet worden vertaald. Dit betekent dat je de leiding neemt over het project van inrichting en dat je in overleg met de collega’s van techniek en ontwikkeling het proces tot een goed einde weet te brengen. 

Je communiceert op een heldere manier met de klant, traint eindgebruikers en waar nodig durf je mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. De opdrachten variëren van implementatietrajecten, conversies en inrichtingen tot adviestrajecten en het scannen van de procesinrichting.  Je signaleert kansen op mogelijke aanvullende oplossingen en bespreekt dit met de klant.  

De kennis die je opdoet bij de klant gebruik je ook voor je inbreng in het verder innoveren van onze software, zodat we de markt blijven verrassen met onze vernieuwingen. ANVA zit in een fase waarin veel veranderingen plaatsvinden. Je voelt je daar comfortabel bij en bent in staat je flexibel op te stellen. 

BEN JIJ ONZE APPLICATIE CONSULTANT? 

Je neemt mee: 

 • Je hebt een afgeronde HBO-/WO opleiding.
 • Je hebt 1-5 jaar (of meer) relevante werkervaring in de assurantiebranche opgedaan.
 • Je hebt bij voorkeur specifieke ervaring in de implementatie en inrichting van assurantiesoftware en/of assurantieprocessen, conversies of inrichtingswerkzaamheden.
 • Je bent communicatief goed onderlegd en in staat collega’s, klanten en andere stakeholders mee te krijgen in wat jij wilt bereiken;  
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met MS SQL.
 • Je bent in staat jezelf snel kennis eigen te maken, maar ook in staat om voortdurend overzicht te houden.
 • Je bent flexibel, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Je hebt ervaring binnen een agile georiënteerde omgeving, SCRUM is een pré.
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent zelfstandig, proactief en bezit een gezonde dosis overtuigingskracht.
 • Je hebt een drive om kwaliteit te leveren.

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER

 • Afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond bedraagt het maximale bruto jaarsalaris € 70.000 uitgaande van een 40-urige werkweek.
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen. 
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd.
 • Wij hebben een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams.
 • Een flexibele werkplek. Werk waar jij dat het liefste doet en ontmoet, als Corona dit toelaat.
 • Bij deze functie heb je een leaseauto tot je beschikking en om je rol goed uit te voeren ontvang je een up-to-date laptop.
 • We zorgen we dat je thuis een goede werkplek hebt, inclusief bureaustoel, (extra) beeldscherm en laptop. 

OVER ANVA 

Vol trots maakt ANVA al ruim 45 jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA volgens Agile principes en LEAN. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad. 

Ja, ik heb interesse! 

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Patrick Keijer (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl. 

Solliciteren?  Maak dan gebruik van onderstaand formulier.  Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

 

 

 

NB: wij zijn voor deze functie NIET op zoek naar een interim invulling of deta-vast constructie!