Accountmanager

Jij bent in deze rol het primaire en inhoudelijke aanspreekpunt voor onze klanten en prospects. Samen met collega's van sales, marketing en onze consultants adviseer je onze (key)accounts over hun business en de toegevoegde waarde die ANVA-software en diensten daarin biedt.

We grow, you grow! 

Al meer dan 45 jaar is ANVA Insuretech partner en markleider voor honderden bedrijven binnen de verzekeringsbranche met duizenden gebruikers. Onze software ondersteunt efficiënte verzekeringsprocessen, optimale bedrijfsvoering en duurzame klantrelaties waarbij wij vanuit samenwerking en innovatie meerwaarde blijven creëren. Onze klantengroep bestaat uit een mix van verzekeraars, volmachtkantoren, serviceproviders en individuele advieskantoren. Zo voorzien wij met ons platform jaarlijks in de verlenging van miljoenen verzekeringspolissen in Nederland en de Caribbean met een premievolume van ruim boven de 2 miljard Euro.

Jij bent in deze rol het primaire en inhoudelijke aanspreekpunt voor onze klanten en prospects. Samen met een team van sales, marketing en onze consultants adviseer je onze (key)accounts over hun business en de toegevoegde waarde die ANVA-software en diensten daarin biedt.

We zijn op zoek naar twee accountmanagers:

Als (key) accountmanager van onze topportefeuille (top 20 in omzet) ben je regievoerder en relatiebouwer. Je staat midden tussen onze klanten, begrijpt hun business, verbindt wederzijdse stakeholders en verdiept je in vraagstukken om ANVA zo goed mogelijk uit te nutten ten behoeve van onze klanten. Je laat je niet afschrikken door grote getallen, complexe contractwerkzaamheden of door strategiesessies met klanten die jij begeleidt. Wanneer je minder bekend bent met onze verzekeringsmaterie, dan vertrouw je op je analytische en organiserend vermogen om er succesvol te duiken.

Als accountmanager van onze adviseurs portefeuille (100+ relaties) combineer je accountmanagement met new business sales. Je laat advieskantoren inzien wat de meerwaarde van ANVA is door slimme gesprekken en korte software demonstraties. De dynamiek van schaalgrootte en daar efficiënt meer omgaan spreekt je aan. Jij zorgt ervoor dat nieuwe klanten een soepele onboarding krijgen in onze organisatie en de toepassing van onze software. Voor de bestaande portefeuille ben jij centraal aanspreekpunt. Samen met new business zorg je dat de portefeuille groeit en de klanttevredenheid toeneemt. Jouw collega’s en onze interne Academy helpen je inhoudelijk op weg waarbij we overigens de voorkeur hebben voor iemand met branche kennis.

Een fraaie, zelfstandige en veelzijdige rol voor een vakvolwassen accountmanager, die niet alleen gedreven is door omzet. Wat je verder nog nodig hebt? HBO/WO werk- en denkniveau, relevante ervaring in een vergelijkbare software- en B2B omgeving en/of een bewezen trackrecord in de verzekeringsbranche. We hebben nog wel meer op ons verlanglijstje staan, maar uiteindelijk gaat het ons vooral om je eigen vertrouwen, lerend vermogen en samenwerken om deze rol succesvol in te vullen!

ANVA, Jouw ideale werkgever

 • You grow, we grow; veel ruimte voor initiatief en ondernemerschap in een professionele omgeving met een platte structuur en veel ambities;
 • Uitstekend salaris; afhankelijk van opleiding, ervaring en achtergrond;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn o.a. een premievrij pensioen, leaseautoregeling en een 13e maand;
 • 27,5 vakantiedagen;
 • Aandacht en ruimte voor eigen ontwikkeling en opleidingen;
 • Initiatief, ondernemerschap en lef wordt gewaardeerd en gestimuleerd;
 • Een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen;
 • Collegialiteit en samenwerking staan voorop in onze teams;
 • Onafhankelijk financieel fit adviesgesprek voor je thuissituatie;
 • Caribean workstation, mogelijkheid om te werken vanaf Curaçao met lokaal klantbezoek;
 • Een flexibele werkplek, thuis en op kantoor. Je ontmoet je collega’s minimaal 50% van je werktijd op het kantoor in Amersfoort. We zorgen dat je thuis een goede werkplek hebt inclusief telefoon, bureaustoel, (extra) beeldscherm, laptop en telefoon.

Over ANVA
Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de Agile en LEAN-methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega’s, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd helder, Samen, Leren loont en Persoonlijk gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse!
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Cees Hupkes; 06 – 2 888 64 15, 033-4798200 of hr@anva.nl