Webinars

Webinar Postex

15 Mei 2018

Op 15 mei verzorgen wij samen met Postex een webinar over de vernieuwde Postex-koppeling. Hans de Wit (commercieel directeur van Postex) en Marc Hendriks (Business consultant bij ANVA) geven u een demo van de koppeling en laten u zien welke voordelen het u kan bieden. Het webinar begint om 14:30 uur en zal ongeveer een uurtje duren, via de chatfunctie kunt u tijdens het webinar uw vragen stellen. Wilt u deelnemen? Schrijf u dan in via onderstaand formulier. Kort voorafgaand aan het webinar ontvangt u de inloggegevens.

easteregg

ANVA heeft een documentkoppeling met Postex ontwikkeld. Dankzij deze koppeling kan Postex voortaan al uw verzekeringsdocumenten voor u versturen, zowel fysiek als digitaal, in uw eigen huisstijl. Van digitaal verzonden post kunt u ook volgen of deze is gelezen. Op deze manier ontstaat een ‘Straight Through Processing (STP)-straat’ voor al uw document- en informatieverwerking. Hiermee kunt u fors besparen op porto- en verzendkosten én uw bedrijfsprocessen efficiënter maken. Daarnaast kan Postex betaalgemak faciliteren in de vorm van de iDEAL-betaaloptie.

Vanaf de april-release (47.P02) is nu ook de gestandaardiseerde Postex-koppeling beschikbaar, waardoor de gegevens betrouwbaar en stabiel aangeleverd kunnen worden. Tijdens het webinar demonstreren we deze koppeling.

 

Hoe kunt u de koppeling activeren?

Als u gebruik wilt maken van deze functionaliteit kunt u zich bij Postex melden en met hen een contract sluiten. Daarna zal ANVA de koppeling bij u activeren. Vervolgens kunt u de koppeling aan de hand van een gebruikershandleiding configureren.

 

Welke documenten kunt u in Postex aanleveren?

Met behulp van de ANVA Postex-koppeling kunt u verschillende PDF-documenten eenvoudig aanleveren bij Postex, mits deze documenten in PDF-formaat beschikbaar zijn. De onderliggende inrichting zorgt ervoor dat ze automatisch worden herkend en klaargezet voor Postex. Voorbeelden van aan te bieden documenten zijn:

 

Meer weten?

Volg het webinar voor een uitgebreide demo. Of kom naar één van onze demodagen die wij regelmatig op verschillende locaties in samenwerking met Risk, CED en Postex organiseren.

Meld u direct aan via onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons