Webinars

Webinar ANVA Analytics

24 Jul 2018

Met Visualizer, de rapportagetool in ANVA Analytics, kunt u zelf gemakkelijk rapportages maken, bewerken en delen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van betrouwbare rapportages, maar verwerft u ook nieuwe inzichten in uw bedrijfsvoering. Jelmer Feitsma en René Hartong van ANVA laten u tijdens het webinar op 24 juli zien hoe u verschillende rapporten maakt en deze eenvoudig kunt opmaken, delen en exporteren. Het webinar begint om 10:00 uur en duurt maximaal één uur. Als u tijdens het webinar vragen heeft, kunt u die stellen in de live-chat.

easteregg

ANVA Analytics

Interactieve dashboards en uitgebreide analysemogelijkheden

ANVA Analytics maakt uw data inzichtelijk en helpt u om te sturen op prestatieverbetering van uw organisatie. Met deze nieuwe tool bent u verzekerd van actuele managementinformatie, doordat de informatie dagelijks geupdated wordt. Dankzij de moderne, interactieve dashboards ziet u in één oogopslag hoe uw organisatie ervoor staat. Bovendien heeft u de mogelijkheid om alerts in te stellen én uw data te combineren met externe bronnen.

Data-gedreven beslissingen maken wordt steeds belangrijker, niet alleen omdat de data er in ruwe vorm is en uw concurrenten dit ook doen, maar vooral omdat dit beter voor uw eigen business is. Goede tooling die hierbij standaard dashboards en rapportages kan aanbieden aan de gebruikers, allerlei databronnen met elkaar kan combineren én die ook analysemogelijkheden biedt voor de veeleisende gebruikers, is hierbij onmisbaar.

Meld u direct aan via onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons