ANVA voor
Volmacht kantoren

Als volmachtkantoor heeft u een essentiële rol in het distributielandschap van het verzekeringsland. Wij zijn marktleider in software voor volmachtkantoren en dat is niet voor niets. We weten wat er speelt en kunnen u daardoor een totaaloplossing bieden.

Bel 033 - 479 8200 Demo aanvragen

Maak de omslag van polis- naar servicegericht werken

De financiële wereld verandert snel. Proactieve klantbenadering en optimale service wordt hierdoor steeds belangrijker. Onze software ondersteunt u om de omslag te maken van polis- naar servicegericht werken.We helpen u om uw service naar een hoger niveau te tillen, terwijl u zich meer kunt focussen op de klant en meer tijd over heeft om te doen waar u echt heel goed bent. Vanuit efficiency en innovatie wordt meerwaarde gecreëerd waar u verder mee komt.

ANVA is marktleider in software voor volmacht kantoren en onze backoffice-applicatie heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen. Hiermee krijgt u inzicht in uw business en het helpt u om uw contracten en producten zo effectief mogelijk te beheren. Onze software is uitgebreid met innovatieve CRM- en frontoffice-functionaliteit waarmee u de klant echt centraal kunt stellen, commerciële kansen kunt benutten en uw time to market aanzienlijk kunt verbeteren. Slimme workflows en commerciële tools in het nieuwe ANVA Rules ondersteunen u bij onder andere het vergelijken, offreren en afsluiten van verzekeringen of het snel en servicegericht afhandelen van schades. Of u ervoor kiest om uw serviceprocessen wel of niet te automatiseren, hangt af van uw businessmodel. Daarom is ANVA Volmacht beschikbaar in twee verschillende pakketten, met of zonder ANVA Rules.

  • Alle relevante klantinformatie in één oogopslag
  • Krachtige combinatie van betrouwbare backoffice en innovatieve online toepassingen
  • Boek tijdwinst op commerciële- en serviceprocessen
  • Benader uw klanten proactief en verhoog uw online bereik met frontoffice tools

Pakketten

voor volmachtkantoren

Ons basispakket ondersteunt al uw belangrijkste bedrijfsprocessen. ANVA’s bestaande backoffice functionaliteit is hierbij geïntegreerd met het ANVA CRM, zodat u de klant echt centraal kunt stellen en optimaal kunt inspelen of hun specifieke behoeften. Het pluspakket biedt naast de functionaliteiten uit het basispakket de volledige ANVA midoffice. Naast ANVA CRM beschikt u dus ook over ANVA Rules, waarmee u producten kunt vergelijken, offreren en afsluiten.
 
Wilt u weten welk pakket voor u het meest geschikt is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op

ANVA BackOffice

voor volmachtkantoren

ANVA is marktleider in software voor volmacht kantoren en onze backoffice applicatie heeft zich inmiddels al ruimschoots bewezen. Hiermee krijgt u inzicht in uw business en het helpt u om uw contracten en producten zo effectief mogelijk te beheren. ANVA ...


Meer informatie

ANVA Rules

voor volmachtkantoren

ANVA Rules, is onze gloednieuwe oplossing voor acceptatie en premieberekening. De kracht van deze oplossing is dat alle informatie op één plek is vastgelegd, zowel de tarieven als de wet- en regelgeving voor de voorwaarden. Het verkort uw time-to-market...


Meer informatie

ANVA CRM

voor volmachtkantoren

De multi-channel tools in ANVA CRM ondersteunen uw online en offline contactmomenten en dankzij workflows verlopen deze processen zo efficiënt mogelijk. ANVA CRM biedt meer dan alleen dossiervorming en office-tools. De klantmap, hét online portaal voor ...


Meer informatie

Weet je niet precies wat je nodig hebt?

Bel of mail ons gewoon even!

033- 479 8200 Mail ons

MAAK UW PAKKET COMPLEET
met onze aanvullende diensten

Onze consultants ondersteunen u graag

ANVA's dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van software. We helpen u graag zo goed mogelijk op weg en ondersteunen u om onze software zo efficient mogelijk in te zetten. Zo helpen onze consultants u met het optimaliseren van uw werkprocessen. Of het nu gaat om een bedrijfsscan, een complex implementatietraject, trainingen, een conversie of een adviestraject, wij helpen u graag verder. Omdat niet iedere ANVA-gebruiker hetzelfde is, bieden wij bovendien service op maat met onze Service Level Agreements (SLA's). En met onze beheerdiensten, zoals de Red Hat Linux-beheerdienst, nemen wij het onderhoud en het beheer van uw besturingssysteem volledig uit handen.

Wij zijn trots op onze gebruikers