ANVA voor
Verzekeraars

Verzekeren is een complex vak. ANVA maakt dat graag gemakkelijker en efficiënter. Met onze software kunt u vertrouwen op een bewezen backoffice, uw time-to-market aanzienlijk verbeteren en tegelijkertijd excelleren in klantgerichtheid en service.

Bel 033 - 479 82 00 Vraag de demo aan

High-performance oplossing met commerciële tools en maatwerkmogelijkheden

U bevindt zich in een dynamische markt. Concurrentie is directer, wet- en regelgeving spelen een steeds grotere rol en uw klanten hebben hogere verwachtingen als het gaat om service en gemak. Tegelijkertijd wilt u grip houden op uw bedrijfsprocessen en de kosten zo veel mogelijk reduceren. Automatisering speelt hierbij een cruciale rol.

Voor verzekeraars biedt ANVA flexibele software waarmee u uw klanten de service kunt verlenen die zij van u verwachten, nu en in de toekomst. U onze software als totaaloplossing inzetten, maar de afzonderlijke productonderdelen ook integreren binnen uw eigen applicatielandschap. Als verzekeraar beschikt u met ANVA over een high-performance oplossing. Of het nu gaat om prolongatie, incasso, outputgeneratie of claimafhandeling, onze applicatie is in alle opzichten geschikt voor de grote volumes waarmee u werkt. Naast een bewezen backoffice bieden wij u een breed aanbod aan koppelingen (waaronder een xml-interface) en moderne tools ter ondersteuning van uw midoffice en frontoffice. Hiermee kunt u uw time-to-market aanzienlijk verbeteren en u op het gebied van proactieve service en klantbeleving onderscheiden van uw concurrentie.

  • High-performance oplossing met onbeperkte en versnelde prolongatie en incasso
  • Verbeter uw time to market met onze commerciële tools in ANVA Rules
  • Flexibiliteit dankzij onze databaseconnector en mogelijkheden tot een eigen applicatie-interface
  • Ondersteuning voor al uw bedrijfsprocessen, van polis- en schadeadministratie tot en met sales, relatiebeheer en klantcommunicatie
ANVA & Microservices
Nieuwe architectuur voor flexibiliteit en slagkracht
ANVA & Blockchain
De Uber voor de verzekeringsbranche?

BackOffice

voor verzekeraars

Met ANVA’s oplossing voor Verzekeraars kunt u vertrouwen op een robuuste backoffice waarmee u administratieve handelingen zo efficiënt mogelijk in bulk kunt verwerken. Dit pakket beschikt over onbeperkte en versnelde prolongatie en incasso en biedt hoge performance bij het genereren van output.

Meer over ANVA BackOffice

ANVA Rules

voor verzekeraars

ANVA Rules, is onze gloednieuwe oplossing voor acceptatie en premieberekening. De kracht van deze oplossing is dat alle informatie op één plek is vastgelegd, zowel de tarieven als de wet- en regelgeving voor de voorwaarden. Het verkort uw time-to-market...


Meer informatie

ANVA CRM

voor verzekeraars

De multi-channel tools in ANVA CRM ondersteunen uw online en offline contactmomenten en dankzij workflows verlopen deze processen zo efficiënt mogelijk. ANVA CRM biedt meer dan alleen dossiervorming en office-tools. De klantmap, hét online portaal voor ...


Meer informatie

Weet je niet precies wat je nodig hebt?

Bel of mail ons gewoon even!

0334798200 Mail ons

Maak uw pakket compleet
met onze aanvullende diensten

Onze consultants ondersteunen u graag

ANVA's dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van software. We helpen u graag zo goed mogelijk op weg en ondersteunen u om onze software zo efficient mogelijk in te zetten. Zo helpen onze consultants u met het optimaliseren van uw werkprocessen. Of het nu gaat om een bedrijfsscan, een complex implementatietraject, trainingen, een conversie of een adviestraject, wij helpen u graag verder. Omdat niet iedere ANVA-gebruiker hetzelfde is, bieden wij bovendien service op maat met onze Service Level Agreements (SLA's). En met onze beheerdiensten, zoals de Red Hat Linux-beheerdienst, nemen wij het onderhoud en het beheer van uw besturingssysteem volledig uit handen. 

Wij zijn trots op onze gebruikers