Tijdsregistratie


Sluitende urenregistratie en complete logfiles

Realiseer een sluitende urenregistratie op een snelle en overzichtelijke manier. Met de hulpmiddelen in ANVA wordt uw tijdsbesteding tot in detail bijgehouden. Naast tijd kunt u ook een inhoudelijke registratie maken zodat u altijd terug kunt zien waaraan en hoeveel tijd u heeft besteed.

Het bijhouden van een nauwkeurige urenregistratie en het overzicht hierin behouden vraagt om veel discipline, tijd en een gestructureerde werkwijze. Wij bieden u hulpmiddelen waarmee u een sluitende urenregistratie op een snelle en overzichtelijke manier kunt realiseren.

Uw tijdsbesteding wordt tot in detail bijgehouden, per gebruiker, per taak, per afspraak, per document, per email en uiteraard per klant. En het is mogelijk om niet alleen de tijd, maar ook een inhoudelijk verslag per activiteit te registreren. Zo weet u precies hoeveel tijd u aan ieder onderdeel heeft besteed en kunt u de facturabele uren specificeren op de factuur.

ANVA CRM beschikt ook over een logfile van registraties per dossier. Deze logfile geeft meer inzicht over de activiteiten en handelingen die u voor de klant heeft verricht. Meer daarover leest u hier.

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons