Nieuws

Thoma Groep en ten Hag Groep live met de ANVA / Postex-koppeling

In de achterliggende periode is, in nauwe samenwerking met de pilotkantoren ten Hag Groep en Thoma Groep, de officiële koppeling gerealiseerd tussen ANVA en Postex.

Sinds de ANVA april-release (47.P02) is de gestandaardiseerde Postex-koppeling beschikbaar. Dankzij de koppeling tussen ANVA en Postex kunnen verzekeringskantoren beschikken over volledige en geautomatiseerde ontzorging van de fysieke én digitale verzending van verzekeringsdocumenten, in elke gewenste huisstijl. Ook kan de iDEAL-betaaloptie worden aangeboden vanuit diverse communicatiekanalen.

Ten Hag Groep en Thoma Groep, beiden gespecialiseerd in financiële dienstverlening en makelaardij, maken inmiddels naar volle tevredenheid gebruik van de nieuwe koppeling. Als blijk van waardering zijn ANVA en Postex met gebak langsgegaan bij de pilotkantoren.

 

“Ik ben zeer tevreden over de totstandkoming van de rechtstreekse koppeling tussen ANVA en Postex. Dankzij Postex versturen we nu al ruim 75% van onze communicatie digitaal!”
Emiel Meckelenkamp, applicatiebeheerder ten Hag Groep

 

 

TEN HAG GROEP

Emiel Meckelenkamp, applicatiebeheerder ten Hag Groep, over de ANVA / Postex-koppeling: “Ik ben zeer tevreden over de totstandkoming van de rechtstreekse koppeling tussen ANVA en Postex. Tijdens de pilot hebben wij frequent input geleverd aan de technische mensen van ANVA en Postex, die de koppeling hebben ontwikkeld. Het is prettig om te merken dat er geluisterd is naar onze klantwensen en wij zijn blij dat we nu volop in kunnen zetten op digitale klantcommunicatie. Dankzij Postex versturen we nu al ruim 75% van onze communicatie digitaal!”.

 

THOMA GROEP

Erik Arendsen, manager marketing en ict Thoma Groep, over de ANVA / Postex-koppeling: “Binnen de Thoma Groep zijn we voortdurend bezig om onze processen te optimaliseren. De keuze voor Postex hebben wij gemaakt vanuit de overtuiging dat klanten eenvoudig en digitaal willen communiceren en betalen. Door de pilot met ANVA en Postex hebben we een bijdrage kunnen leveren aan de totstandkoming van één geïntegreerde oplossing, in plaats van diverse losse oplossingen. De koppeling zorgt voor een toekomstbestendige en goed beheerbare oplossing, waarmee we versneld ‘de digitale transformatie’ van ons verzekeringsbedrijf kunnen vormgeven”.

 

 “De koppeling zorgt voor een toekomstbestendige en goed beheerbare oplossing, waarmee we versneld ‘de digitale transformatie’ van ons verzekeringsbedrijf kunnen vormgeven”
Erik Arendsen, manager marketing en ict Thoma Groep

 

Meer info over de Postex-koppeling

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons