Stages en Young Professional Programma

Kom ervaring opdoen bij dé ICT-partner in de financiële branche!

STAGE

Bij ANVA hebben we altijd ruimte voor stagiaires en afstudeerders. We creëren graag samen met jou een passende en uitdagende stageopdracht die voldoet aan de eisen van je opleiding.

Weet je al wat je wilt? Mooi! Dan kijken we hoe we dat binnen ANVA kunnen realiseren. Of je nu stage wilt lopen of wilt afstuderen, een mbo- of een hbo-opleiding volgt: we denken graag met je mee! Naast een mooie opdracht zorgen we natuurlijk ook voor de juiste begeleiding - zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak - en interessante projecten waar je aan kunt werken. 

Stage lopen bij ANVA betekent meelopen in een dynamische omgeving waarin samenwerken en innovatie voorop staan. Bij ANVA werken mensen die gedreven, enthousiast, ambitieus en klantgericht zijn. De informele en open sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kunt schakelen. Als stagiair(e) zien we je als een volwaardig collega, waardoor je extra veel leert.

Pak die kans en kom ervaring opdoen bij dé ICT-partner in de financiële branche! 

Bekijk onze stagevacatures

YOUNG PROFESSIONAL PROGRAM

Afgestudeerd, maar nog lang niet uitgeleerd? Wil je naast leren ook graag lekker aan het werk in jouw vakgebied? Dan past het Young Professional Programma bij ANVA helemaal bij jou! Heb jij de ambitie? Dan zorgen wij voor de randvoorwaarden, opleidingen en begeleiding, zodat jij je ambitie ook echt waar kan maken.

 

PROGRAMMA

“Samen de focus op jouw kwaliteiten”

Het programma kent een flexibele instroom, waarbij we je direct als starter laten beginnen. Jij bent een young professional als geen ander, dus we maken samen een programma op maat, waarin je je op vakinhoudelijk én persoonlijk vlak mag ontwikkelen. We dagen je uit om het beste uit jezelf te halen! Dat doen we door je vrijheid en verantwoordelijkheid te geven in je werk, maar je ook onder te dompelen in diverse trainingen, workshops en kennisdelingssessies waarvan wij vinden dat het bijdraagt aan je professionele ontwikkeling.

Wat kun je verwachten:

 

DUURZAME ONTWIKKELING

Leren krijgt een steeds groter aandeel binnen ANVA. Kenmerkend voor ons is dat we samen werken aan ontwikkeling, innovatie en succes. Dit doen wij doormiddel van onze intern ontwikkelde ANVAcademy en ANVAfternoon. Hierin bieden we jou als werknemer de mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen, je kennis te delen met anderen en betrekken we ook klanten en partners steeds meer bij onze ontwikkelingen.

ANVAcademy

De ANVAcademy is de plek waar het leren en ontwikkelen van werknemers en de organisatie samenkomt. Wanneer jij je presentatievaardigheden wilt verbeteren of wilt leren hoe je LEANkunt werken is dit de plek waar je moet zijn. Hier vind je ons aanbod om aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke skills te kunnen werken.

ANVAfternoon

ANVAfternoon is hét kennisdelingsevenement van ANVA dat vier tot zes keer per jaar plaatsvindt. Tijdens dit event worden verschillende sessies verzorgd door ANVA-medewerkers, specialisten en klanten, en delen we op een informele en leuke manier kennis met elkaar. Het doel hierbij is elkaars kennis te vergroten, verbinding tussen werknemers en afdelingen te versterken en elkaar te inspireren en ruimte te geven om innovatieve ideeën een platform te kunnen geven. ANVAfternoon maakt het mogelijk om als organisatie SAMEN te leren en te ontwikkelen.

 

JOUW WERKOMGEVING

Bij ANVA werk je in open en lichte kantoorruimtes waardoor je makkelijk kunt afstappen op je collega’s. Wij hebben een platte structuur, waardoor het vanzelfsprekend is dat je met iedereen samenwerkt en iedereen aanspreekt, zonder drempels te ervaren. Jouw manager zit gewoon naast je 'op de werkvloer' en is hierdoor goed bereikbaar en informeel aanspreekbaar. Zo schakel je efficiënt en effectief. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je functie vorm en inhoud te geven, waarbij je fouten mag maken.

“Fouten zijn het bewijs dat je lef hebt getoond en dát wordt gewaardeerd”

Je collega’s zijn hoogopgeleide en gedreven professionals die jou nodig hebben om het verschil te maken bij onze klanten. We zijn kritisch naar elkaar, leggen de lat hoger dan de concurrent en vragen aan onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. De klant zien wij daarom ook als businesspartner. Dit alles doen we samen in een sterk teamverband, maar ook multidisciplinair.

Werknemers over ANVA:
'Veel inhoudelijke doorgroeimogelijkheden'
'Goede samenwerking’
'Gezellig, samenhorig, gemoedelijk en warm'
‘Een organisatie die volop in ontwikkeling is, waar ik aan mag bijdragen’

 

Keywords: traineeship, young professional, starter

Bekijk alle YP programma's

Onze stages en Young Professional Programma's

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Ronald Ronald
Oscar Oscar
Ivonne Ivonne