Stages en traineeships

Kom ervaring opdoen bij dé ICT-partner in de financiële branche!

STAGE

Bij ANVA hebben we altijd ruimte voor stagiaires en afstudeerders. We creëren graag samen met jou een passende en uitdagende stageopdracht die voldoet aan de eisen van je opleiding.

Weet je al wat je wilt? Mooi! Dan kijken we hoe we dat binnen ANVA kunnen realiseren. Of je nu stage wilt lopen of wilt afstuderen, een mbo- of een hbo-opleiding volgt: we denken graag met je mee! Naast een mooie opdracht zorgen we natuurlijk ook voor de juiste begeleiding - zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak - en interessante projecten waar je aan kunt werken. 

Stage lopen bij ANVA betekent meelopen in een dynamische omgeving waarin samenwerken en innovatie voorop staan. Bij ANVA werken mensen die gedreven, enthousiast, ambitieus en klantgericht zijn. De informele en open sfeer maakt dat iedereen dichtbij is en dat je snel en makkelijk kunt schakelen. Als stagiair(e) zien we je als een volwaardig collega, waardoor je extra veel leert.

Pak die kans en kom ervaring opdoen bij dé ICT-partner in de financiële branche! 

Bekijk onze stagevacatures

TRAINEESHIP

Als starter bij ANVA word je gezien als een volwaardige collega! Jouw traineeship is ook ons traineeship en dat doorlopen we samen. Dus geen standaardprogramma, maar een passend individueel traject.

Het traineeship bij ANVA is erop gericht jou als startende professional op te leiden tot allround software engineer, waarbij je meerdere talen en technieken leert beheersen. Een echte DevOps-engineer moet breed inzetbaar zijn bij ANVA en we willen jouw mogelijkheden optimaal benutten! Ons gezamenlijke doel is dat je binnen een jaar volledig inzetbaar bent als software engineer. Je hebt veel vrijheid om je werk te doen en daardoor ook een grote verantwoordelijkheid. Vanaf het eerste moment word je dan ook serieus genomen en telt jouw inbreng. Je krijgt daar ook de waardering voor. Je gaat aan de slag in een breed werkveld, waarin je werkt met de programmeertalen PHP, Java en COBOL en daarnaast met microservices. COBOL zal steeds meer naar de achtergrond verdwijnen, maar je krijgt wel met deze programmatuur te maken.

Begeleiding

We vinden het erg belangrijk dat je tijdens je traineeship goed wordt begeleid. Daarom krijg je bij indiensttreding twee mentoren:

Het management zit gewoon naast je 'op de werkvloer', is dus gemakkelijk bereikbaar en informeel aanspreekbaar. Zo schakel je efficiënt en effectief. Je loopt mee in het reguliere operationele proces van de afdeling en hebt wekelijks overleg met de lijnmanager. Je bent lid van een scrumteam en uiteraard aanwezig bij de diverse overleggen van de afdeling software development. Een agile cultuur dus, waarbij je veel mag doen en fouten mag maken, maar waar je ook feedback krijgt, zodat je het elke dag beter kunt doen. Je collega’s zijn hoogopgeleide en gedreven professionals die jou nodig hebben om het verschil te maken bij onze klanten.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Naast de vakinhoudelijke ontwikkeling die je doormaakt, volg je tijdens het traineeship ook diverse in- en externe cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Denk daarbij aan:

De opleidingsmogelijkheden zijn groot! Naast deze cursussen kun je bijvoorbeeld ook regelmatig meedoen aan workshops over innovatieve oplossingen en mogelijkheden.

Ben jij net klaar met je hbo- of wo-opleiding richting software engineering, informatica of vergelijkbaar? En wil je je ontwikkelen tot een professionele software engineer? Dan is het traineeship bij ANVA echt wat voor jou.

Bekijk alle traineeships

Onze stages en traineeships

Open sollicitatie

Amersfoort of Bergen op Zoom,

Geen passende vacature? Open sollicitaties zijn altijd welkom!


Meer informatie

Stage Software development

Amersfoort, 40 uur

Volg je momenteel een HBO- of WO-opleiding richting ICT en ben je op zoek naar een mooie (afstudeer)stage? Wil je ervaring opdoen bij dé ICT-partner in de financiële branche en werken met de nieuwste technieken? Zoek je een plek waar je kunt laten zien ...


Meer informatie

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Bas Bas
Janny Janny
Hessel Hessel