Stage Software development

Amersfoort of Bergen op Zoom, 40 uur

Solliciteren

Volg je momenteel een HBO- of WO-opleiding richting ICT en ben je op zoek naar een mooie (afstudeer)stage? Wil je ervaring opdoen bij dé ICT-partner in de financiële branche en werken met de nieuwste technieken? Zoek je een plek waar je kunt laten zien wat je kunt? Dan ben je bij ANVA aan het juiste adres! Je kunt bij ons stagelopen op onze vestiging in Amersfoort.

 

HOE ZIET JE STAGE- OF AFSTUDEEROPDRACHT ERUIT?

Bij ANVA hebben we altijd ruimte voor stagiaires en afstudeerders. Of je nu wilt programmeren, modelleren of testen, we creëren samen met jou een passende en uitdagende stageopdracht die voldoet aan de eisen van school. Misschien weet je al wat je wilt? Mooi! Dan kijken we hoe we dat binnen ANVA kunnen realiseren. Of je nu stage wilt lopen of wilt afstuderen, wij denken graag met je mee! Naast een mooie opdracht zorgen we natuurlijk ook voor de juiste begeleiding - zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak - en interessante projecten waar je aan kunt werken. Bij ANVA werken we in een agile/scrum-omgeving.

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE STAGIAIR?

Je bent nieuwsgierig en gaat vol enthousiasme uitdagingen aan op het gebied van software development. Je vindt het leuk om mee te denken over creatieve, ingenieuze oplossingen en laat je mening en feedback ook horen. Je bent bekend met Java/PHP/Microservices, je bent communicatief en sociaal vaardig. Je vindt het leuk om, ook in je vrije tijd, op de hoogte te blijven van nieuwe software-ontwikkelingen. Een portfolio waaruit blijkt dat je er lekker op los oefent en experimenteert kunnen we wel waarderen!

Wat heb jij in huis:

 

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER

Als je bij ANVA stage komt lopen, ontvang je uiteraard een stagevergoeding. Daarnaast kun je rekenen op een mooie bedrijfscultuur:

 

OVER ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega's, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.

Marktleider word je natuurlijk niet zomaar. Ons eigen team van 140 professionals is verantwoordelijk voor dit succes. Samen werken we vanuit een overtuigende visie met de nieuwste technieken en methodes. Hiervoor hoef je dus niet naar Silicon Valley te verhuizen! Uiteraard hebben we ook bestaande software die we zorgvuldig aan het vervangen zijn. Dat kan natuurlijk niet iedereen. Als je ambitie én lef hebt leren we jou alles wat je moet weten.

 

 

JA, IK HEB INTERESSE!

Voor meer vragen over de procedure kun je contact opnemen onze recuiter Marieke Vedder via 033 - 479 82 00 of hr@anva.nl. Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Acquisitie naar deze vacature is niet nodig en niet gewenst.

Solliciteer direct via het onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


CV en motivatie


Upload motivatie (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....
Upload CV (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....

Waar heeft u onze vacature gevonden?WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Jaap Jaap
John John
Johan Johan