Uniforme productschermen

ANVA Backoffice

Met de standaard productschermen van ANVA is het inrichten éhet up-to-date houden van producten in ANVA4/5 verleden tijd. Naast dat dit je enorm veel tijd en kosten bespaart, voldoet jouw organisatie aan de eisen van Het Verbond van Verzekeraars en de NVGA rondom de uniformering volmachtketen. 

Met de Stichting Uniforme Inrichting Volmachtketen (SUIV), hebben het Verbond van Verzekeraars en de NVGA een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de kwaliteit van de data in de volmachtketen. Om jou te ontzorgen in het uniformeren van jouw portefeuille heeft ANVA, met de productdefinities van SIVI, uniforme productschermen ontwikkeld die horen bij de standaard inrichting van de betreffende producten. 

Met deze uniforme productschermen is het inrichten én het up-to-date houden van producten in ANVA4/5 sterk vereenvoudigd. Ook houdt ANVA de productschermen altijd up-to-date voor je en voegen we continu nieuwe schermen toe die je zelf eenvoudig in kunt lezen. Hoewel de schermen uniform zijn, heb je genoeg ruimte om eigen defaults en macro’s in te stellen en zelf extra vensters toe te voegen.

Belangrijkste voordelen

  • ANVA is verantwoordelijk voor het inrichten én het up-to-date houden van producten 
  • Bespaar veel tijd én kosten 
  • Met de standaard schermen voldoe je aan de eisen van de Uniforme Inrichting Volmachtketen 
  • Inclusief conversietooling om bestaande polissen eenvoudig te converteren naar de uniforme schermen 

Liever met eigen schermen werken?

Maak je liever gebruik van je eigen scherminrichting? Dat kan ook. Wij hebben speciale tooling ontwikkeld waarmee je kunt controleren of je bestaande portefeuille al voldoet aan de standaard specificaties van de maatschappij, de UIV-schermen. Meer informatie hierover vind je in de ANVA Help en kies voor de optie ‘Starten met UIV’.

Lees meer over UIV-productontwikkeling of bezoek de website van Stichting UIV

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief