Je datakwaliteit verbeteren? Profiteer snel van deze twee acties

Met de integratie van de Adresscan webservice in ANVA Hub, hebben Infofolio en ANVA de volgende stap gezet in de verbetering van datakwaliteit in de branche. Infofolio berekent namelijk de herbouw- en inboedelwaarde, inclusief de opstalkenmerken van iedere woning in Nederland. Om onze samenwerking te vieren hebben we samen met Infofolio twee aantrekkelijke kortingsacties.

Welkomstaanbieding Infofolio & ANVA

In maart is de Adresscan webservice van Infofolio geïntegreerd in ANVA Hub. Om deze samenwerking te vieren hebben Infofolio en ANVA samen een welkomstaanbieding in de vorm van twee mooie acties.

Een jaar lang 33% korting op de Adresscan webservice

Gebruik je ANVA Hub? En sluit je vóór 1 augustus 2019 een abonnement bij ons af voor de Adresscan webservice? Dan ontvang je gedurende het eerste jaar 33% korting op de abonnementsprijs.

Met de Adresscan webservice kun je actuele en betrouwbare herbouw- en inboedelwaarden van alle woningen in Nederland raadplegen. De Adresscan webservice levert deze waarden inclusief opstalkenmerken op individueel adresniveau. ANVA Rules is onze eerste oplossing die gebruikmaakt van de integratie met ANVA Hub. Hierdoor zijn deze waarden met één knop beschikbaar waardoor u nog gemakkelijker verzekeringsproducten kunt offreren, vergelijken en accepteren.

Een jaar lang 50% korting op de Adresscan 360

Wil je kennismaken met Adresscan 360, waarmee Infofolio genomineerd was voor de NVGA AM Innovatieprijs? De portefeuille analyse- en managementrapportagetool waarmee je in één oogopslag ziet hoe je portefeuille ervoor staat, welke risico’s het bevat en hoe je klantengroep is samengesteld? Sluit vóór 1 augustus een abonnement af en ontvang het eerste jaar 50% korting voor onbeperkt toegang tot de Adresscan 360 managementmonitor.

Interesse?

Interesse in een van de acties, wil je meer informatie over de Adresscan webservice of een demo van de Adresscan 360? Vul dan onderstaand formulier in. Dan nemen wij of Infofolio zo snel mogelijk contact met je op.

* Implementatie vindt plaats op volgorde van aanmelding. Het streven is om alle implementaties vóór 1 december 2019 te voltooien.

Interesse in de actie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Mail naar

verkoop@anva.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief