ANVA Hub voor adviseurs

Een belangrijk onderdeel van ANVA Hub is een unieke oplossing voor jou als financiële dienstverlener, die je in alle facetten van het adviesproces ondersteunt. In het eerste kwartaal hebben we verschillende dingen opgeleverd.

Contractregistratie 

Na in het vierde kwartaal van 2020 bezig te zijn geweest met het creëren van een nieuw relatiedomein op ANVA Hub voor het beheren van relaties, hebben we ook in 2021 aan de contractrelaties gewerkt. We ontwikkelden een nieuw contractendomein, zodat je straks verschillende type contracten kunt registreren op ANVA, zoals een verzekering, hypotheek, dienst etc.

Microsoft 365-integratie 

Microsoft 365 is bij veel organisaties niet weg te denken uit het applicatielandschap. We vinden het belangrijk om onze oplossing hierop aan te laten sluiten. Daarom koppelen wij in het tweede kwartaal van 2021 ANVA Hub voor adviseurs met Microsoft 365 met Outlook, zodat jij e-mails aan klant- en contractdossiers kunt koppelen ten behoeve van dossiervorming. Daarnaast koppelen wij ANVA Hub Advies met Microsoft 365 op het gebied van taken, zodat je de voortgang van werkzaamheden en afspraken kunt bewaken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief