Gratis Business-scan

bij dataschoning of productrationalisatie

Bent u na het lezen van ons ANVA magazine benieuwd geworden of u uw ANVA-software optimaal gebruikt en hoe het gesteld is met de kwaliteit van uw data? Maak dan gebruik van onze lezersactie! Afhankelijk van de resultaten uit de scan, kunnen wij u de business-scan gratis aanbieden bij afname van productrationalisatie of dataschoning. Hieronder leest u hoe deze actie werkt.

WAT IS DE BUSINESS-SCAN?

Met de business-scan helpen wij u graag uw ANVA-systeem te finetunen en uw werkprocessen te optimaliseren. Bij deze grondige inventarisatie brengt een ervaren ANVA-consultant uw ANVA-systeem, het gebruik daarvan en uw werkprocessen in kaart. 

De business-scan bestaat uit:

Na de business-scan ontvangt u een uitgebreid rapport met aanbevelingen. Dit levert verbeterpunten op waarmee u zelf aan de slag kunt of waarvoor u de hulp van een ANVA-consultant kunt inschakelen. 

 

LEZERSACTIE:

Business-scan gratis bij afname productrationalisatie of dataschoning!

Voor de Business-scan, hanteert ANVA een vaste prijs van € 950,- (inclusief voorrijkosten, exclusief BTW). Kiest u er nu voor om uw ANVA-systeem en werkprocessen onder de loep te laten nemen, dan profiteert u van onze lezersactie. Afhankelijk de resultaten van de scan en wat u hiermee wilt doen, is de scan voor u gratis.

      
In het kort:
  • Normale prijs Business-scan: € 950,-;
  • Levert de Business-scan geen verbeterpunten op, dan betaalt u de vaste prijs van € 950,-;
  • Levert de scan verbeterpunten op, maar schakelt u hiervoor geen ANVA-consultant in, dan betaalt u de vaste prijs van € 950,-;
  • Levert de scan verbeterpunten op en schakelt u hiervoor de hulp in van een ANVA-consultant, bijvoorbeeld voor productrationalisatie of dataschoning, dan is de Business-scan voor u gratis! Het bedrag van de scan, €950,- wordt in mindering gebracht op de consultancyfactuur;
                

Meer informatie over productrationalisatie of datschoning leest u in het ANVA Magazine mei 2018 op pagina 18.

 

INTERESSE? 

Neem via onderstaande contactmogelijkheden, contact op met onze afdeling Verkoop en vermeld erbij dat het om de Business-scan lezeractie gaat. 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons