Safebay

De veiligste keuze voor het uitwisselen van vertrouwelijke informatie

Wilt u zorgeloos vertrouwelijke gegevens uitwisselen met uw klanten? Niet alleen omdat de AVG dat vereist, maar simpelweg omdat u de privacy van uw klanten net zo belangrijk vindt als die van uzelf? Kies dan voor Safebay, de volgende stap in veilige communicatie met uw klanten. Een messenger app, die niet alleen de beveiliging, maar ook uw servicelevel naar een hoger plan tilt. 

De AVG stelt hogere eisen aan het veilig uitwisselen van vertrouwelijke gegevens. De recente privacyschandalen zorgen voor langzaam toenemende bewustwording bij uw klanten, zeker als het gaat om het uitwisselen van vertrouwelijke gegevens. De privacy van communicatie via e-mail of instant messaging, zoals WhatsApp is echter niet altijd gegarandeerd. En toch zijn dat veelgebruikte communicatiekanalen voor communicatie met klanten en in de communicatie tussen medewerkers onderling, óók voor het uitwisselen van gevoelige informatie. ANVA biedt hiervoor een oplossing met Safebay, een chatapplicatie waarmee veilig documenten en gegevens uitgewisseld kunnen worden tussen adviseur en klant of tussen adviseurs onderling.

 

 WAAROM IS SAFEBAY ZO VEILIG?

 

WELKE VOORDELEN BIEDT SAFEBAY NOG MEER?

 

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES!

Safebay kan worden uitgebreid met twee onderdelen, namelijk blockchain en chatbots. De app is ‘blockchain-ready'. Daarnaast is er een chatbot geïntegreerd, die de klant begeleidt tijdens de customer journey. Deze inrichting van deze chatbot geven wij samen met Eerstestap.nl vorm. Documenten en overeenkomsten kan de chatbot dan op basis van het ‘gesprek’ samenstellen en vastleggen in die blockchain. De mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Zo kan de chatbot de eerste inventarisatie bij een adviesgesprek voor zijn rekening nemen, of juist ingezet worden voor het automatisch behandelen van de slotvragen. 

 

WAT HEEFT U NODIG OM SAFEBAY TE GEBRUIKEN?

Safebay is er voor iedereen. Natuurlijk voor volmachtkantoren, serviceproviders, financieel adviseurs, verzekeringsmaatschappijen. Maar ook voor hypotheekadviseurs, notarissen, makelaars en andere belanghebbenden. Het gebruik van ANVA's overige software is dus niet nodig om Safebay te kunnen gebruiken.

INTERESSE?

Wilt u eerst meer zien van Safebay en het gebruik van de app zelf ervaren?

De app is te downloaden in de appstores. Zakelijke gebruikers kunnen de app gratis uitproberen door te chatten met twee users op het zakelijke account. Wanneer er meer gebruikers worden toegevoegd zijn er kosten aan het gebruik verbonden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Ga naar safebay.nl   Neem contact op 

 

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons