ANVA Rules


Krachtig en toekomstbestendig

ANVA Rules, is onze gloednieuwe oplossing voor acceptatie en premieberekening. De kracht van deze oplossing is dat alle informatie op één plek is vastgelegd, zowel de tarieven als de wet- en regelgeving voor de voorwaarden. Het verkort uw time-to-market aanzienlijk.

Wij ontwikkelen ANVA Rules in samenwerking met onze partner Everest. Met ANVA Rules kunt u binnen 15 minuten niet-complexe particuliere (pakket) verzekeringen vergelijken, tariferen, offreren, accepteren én afsluiten. Op dit moment is de productstore voorzien van 14 verschillende maatschappijen en 48 verzekeringsproducten, waaronder personenautoverzekeringen, AVP, rechtsbijstand en motor/scooterverzekeringen, die via VPI-rekenboxen worden getarifeerd. 

De productstore wordt naar verwachting dit jaar nog uitgebreid met inboedel-, woonhuis/opstal- en reisverzekeringen.

 

Tijdwinst

VIER KEER SNELLER OFFERTES UITBRENGEN 

Vergelijken en afsluiten binnen ANVA Backoffice kost de meeste medewerkers over het algemeen 1 uur* werk. ANVA Rules maakt het mogelijk om nieuwe verzekeringen binnen 15 minuten* te vergelijken, te tariferen, acceptatieregels te toetsen en tot een offerte te brengen.

*Volgens opgave van verschillende kantoren en rekening houdend met pakketsamenstelling en kortingsregels.

 

Administratieve pakketten en eigen afspraken

FLEXIBILITEIT WAARMEE U HET VERSCHIL KUNT MAKEN

Verzekeringen afsluiten binnen één of meerdere pakketten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Alle door u gevoerde verzekeringsproducten kunt u binnen een pakket vastleggen. Zo kunt u uw klant het pakket aanbieden dat u samenstelt uit de beste verzekeringen van verschillende maatschappijen. Dat biedt u flexibiliteit waarmee u het verschil kunt maken voor uw klanten.

 

Straight Through Processing

AUTOMATISEREN WAT AUTOMATISCH KAN

ANVA Rules richt zich op een zo hoog mogelijke mate van Straight Through Processing (STP). Zo worden geaccepteerde aanvragen (op basis van productacceptatieregels) automatisch als polis in de wacht in ANVA Backoffice geschreven. Alleen dat al scheelt u zeeën van tijd die u voortaan anders kunt besteden.

 

 

Procesondersteuning

ZO MIN MOGELIJK DUBBELE INVOER

De belangrijkste relatiegegevens uit ANVA CRM worden automatisch overgenomen in de vragenlijsten. Voertuiggegevens worden op basis van kenteken opgehaald en getoond en de acceptatieregels worden automatisch uitgevoerd. De actuele clausules en voorwaarden worden toegevoegd aan het product en daarnaast kunt u ook zelf clausules toevoegen. Dit scheelt veel invoerwerk en voorkomt fouten.

 

SaaS platform

VERTROUWEN OP SCHAALBAARHEID, SECURITY EN UPTIME

ANVA Rules is de eerste functionaliteit op ons nieuwe microservices-platform. Hiermee beschikt u over een moderne en duurzame cloudomgeving die in de toekomst hét portaal wordt voor al onze softwarediensten. Hiermee profi teert u van de voordelen die een SaaS-oplossing te bieden heeft. U heeft geen omkijken naar beheer en kunt rekenen op een hoge beschikbaarheid en schaalbare performance dankzij de microservices-architectuur.

 

 

Nieuws over ANVA Rules

PILOT GEBRUIKER LICENT LIVE

Coöperatie Licent is als eerste {ilot gebruiker live gegaan met ANVA Rules. Lees hier het nieuwsbericht.

 

WEBINAR ANVA RULES

Op 26 september 2017 organiseerde ANVA een webinar over ANVA Rules. Klik hier om dit webinar terug te kijken. 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons