Prolongatie


Terwijl u onderneemt, kunt u voor de basisprocessen binnen uw organisatie vertrouwen op de bewezen robuustheid van onze prolongatie-functionaliteit.

Het speelveld van de financieel dienstverlener is dynamischer dan ooit: nieuwe wet- en regelgeving, concurrenten die niet stilzitten en klanten die steeds meer toegevoegde waarde van u verlangen. Voor de basisprocessen binnen uw onderneming wilt u daarom kunnen vertrouwen op efficiënte en solide automatiseringsoplossingen.

Dat geldt zeker voor de prolongatie, een standaard – maar cruciale – routine voor verzekeraars, serviceproviders en volmacht- en intermediairsbedrijven. Van het selecteren van de polissen waarvoor een nieuwe termijn in gaat tot het eventueel vervaardigen van groene kaarten, aanhangsels en andere prolongatiestukken, u wilt ervan verzekerd zijn dat uw prolongatieproces gesmeerd verloopt, zodat uw inkomsten en administratie op orde zijn.

De prolongatie-functionaliteit in ANVA’s flexibele sofwarepakketten voor verzekeraars, serviceproviders, volmachtbedrijven en financieel adviseurs behoort al vele jaren tot de meest betrouwbare die in de markt verkrijgbaar is. Dankzij koppelingen met ADN en VPI prolongeert u efficiënt en communiceert u doelmatig met de andere schakels in de keten. Of het daarbij nu gaat om het om provinciale of volmachtprolongatie of het prolongeren van grote volumes polissen.

En wilt u nóg meer tijd besparen tijdens uw prolongatie? Kies dan voor prolongatieversnelling, een optionele aanpassing in onze software waarmee we op delen van het prolongatieproces performanceverbeteringen tot driehonderd procent hebben gemeten. Bedrijven die prolongeren in grote volumes maken zo van hun ANVA-pakket een high performance backoffice-systeem waarmee een fikse efficiencystap wordt gezet.

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons