Fortnova

Wie is Fortnova? FortNova ontwikkelt software voor de assurantiebranche, met een focus op het provinciale intermediair. Van een realtime online klantomgeving tot volledig geautomatiseerde verwerking van uw inkomende en uitgaande documentstromen. Zo kan FortNova u ondersteuning bieden in uw hele administratieve proces. De basis is een modulair platform waardoor de software kan meegroeien met de ontwikkelingen en wensen van u als adviseur. De programmatuur heeft twee uitgangspunten; Transparatie en efficiency. Bedacht vanuit de praktijk.

Transparantie

In de communicatie met de klanten is het belangrijk om transparant te zijn. Met de software van FortNova is dit eenvoudig te realiseren. Door de directe koppeling met ANVA Backoffice heeft uw klant in zijn beveiligde omgeving altijd de meest actuele informatie tot zijn beschikking. Van relatie- tot polisgegevens, van schades tot facturen. Tevens is er de mogelijkheid om wijzigingen door te geven, schades te melden en facturen te betalen. De online klantomgeving is volledig vrij in te richten zodat u bepaald welke informatie getoond wordt en welke gegevens er gewijzigd kunnen worden. En dat alles in uw eigen huisstijl zodat het herkenbaar is voor uw klanten.

 

Efficiency

In de dagelijkse praktijk van een assurantiekantoor worden veel documenten en berichten verwerkt. Het is daarom van groot belang om dit op een slimme en efficiciënte manier te doen. FortNova kan u hierbij helpen door de inzet van een krachtig document management systeem. Op de achtergrond worden zo veel mogelijk documenten direct door het systeem verwerkt en klaargezet voor verzending. Uiteraard zijn er ook documenten die u zelf wilt of moet behandelen. Hiervoor biedt FortNova tal van mogelijkheden. Aan het einde van de werkdag vindt de geautomatiseerde verzending plaats, zowel van de digitale documenten als van de fysieke post. Zo krijgt u meer grip op uw administratieve processen en bespaart u kostbare tijd.

 

Wilt u zien hoe onze software voor u van toegevoegde waarde kan zijn? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en demonstratie.

 

 

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief