Toonaangevende verzekeraars in een dynamische omgeving

Wie is ISC? Insurance Software & Consultancy (ISC) is de officiële vertegenwoordiger van ANVA in het Caribisch gebied. ISC helpt verzekeringsmaatschappijen op de Caribische eilanden om hun kernactiviteiten te verbeteren door gebruik te maken van de kracht van ANVA’s technologie. Zij maakt de vertaalslag van onze Nederlandse softwareoplossing naar een oplossing die ook buiten de landsgrenzen gebruikt kan worden. Daarnaast biedt ISC een uitgebreide ondersteuning op het gebied van implementatie en beheer van oplossingen die met ANVA gekoppeld kunnen worden.

ANVA ondersteuning en advies op de Cariben

De inzet van ISC is op te delen in twee takken van sport: software en zakelijk advies. In de praktijk betekent dit dat ISC zich actief richt op het automatiseren van de verzekeringsadministratie en managementinformatiesystemen met behulp van ANVA. Zij is expert op het gebied van marketing, klantervaring, productontwikkeling, change management en digitale transformaties. Als specialist op het gebied van verzekeringen helpt ISC je graag om jouw verzekeringskantoor in het Caribisch gebied te verbeteren en innovatieve bronnen van inkomsten te ontwikkelen.

ISC als samenwerkingspartner van ANVA

De samenwerking tussen ANVA en ISC is in de afgelopen jaren steeds hechter en intensiever geworden. Inmiddels heeft ISC ook meerdere samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met diverse partners van ANVA. Hierdoor kan zij ook deze oplossingen en koppelingen in het Caribische gebied aanbieden aan ANVA gebruikers.

Door de inmiddels ruime ervaring met ANVA software onder de medewerkers van ISC is er in ieder Nederlandstalig gebied ondersteuning voor het opzetten en beheren van ANVA mogelijkheden. Ook kan ISC helpen met het:

  • Adviseren hoe jij data het beste kunt structureren en verwerken;
  • Efficiënter nemen van data-gedreven beslissingen;
  • Ontwerpen van output zoals polisbladen, clausulebladen en facturen;
  • Ondersteunen van ieder item dat ANVA naar jouw klant(en) stuurt, rekening houdend met jouw huisstijl en specifieke wensen.

Is jouw kantoor actief in het Caribisch gebied en ben je op zoek naar ondersteuning of advies voor ANVA? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ISC om de mogelijkheden te bespreken of bekijk de website voor meer informatie.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief