Data- en business intelligence specialist

Wie is HippoLine? Sinds april 2021 zijn ANVA en HippoLine trotse businesspartners. Het HippoLine Insurance Platform (HIP) is hét complete BI platform binnen de assurantiebranche en het eerste product dat gebruik maakt van het datawarehouse van ANVA. HIP is geen verzameling starre rapporten maar bestaat uit interactieve dashboards waarmee je iedere denkbare vraag over je assurantiebedrijf kunt beantwoorden of deze nu strategisch, tactisch of operationeel is.
Dagelijks maken honderden professionals binnen de assurantiebranche gebruik van alle mogelijkheden die het platform te bieden heeft. Van de flexibiliteit en snelheid van het platform worden onze klanten erg blij en inmiddels is HIP niet meer weg te denken uit de branche.

Vraag ’t HIP

Regelmatig krijgt HippoLine goede vragen van enthousiaste HIP gebruikers. Omdat deze vragen voor alle gebruikers interessant kunnen zijn, is de vraag én het antwoord opgenomen en kun je terugkijken op Youtube onder de noemer van HIPtips. Denk hierbij aan de volgende vragen:

  • Hoeveel openstaande werklijstitems met hoge prio zijn er?
  • Welke collectiviteiten hebben een CRvp van meer dan 100%?
  • Welke afgehandelde schades hebben nog een openstaande agenda?

Ben je zelf benieuwd of jouw vraag beantwoord kan worden op het HIP platform? Mailen kan naar hip@hippoline.nl en wie weet komt jouw vraag voorbij als volgende HIPtip!

Ambassadeurs:

Sinds de start van het platform zijn er honderden tevreden gebruikers dagelijks te vinden op HIP. Maar er is altijd een professional die zo enthousiast is over alle mogelijkheden dat zij ervoor gekozen hebben om onze officiële ambassadeur te worden. Wij zijn ontzettend dankbaar, blij en trots dat we twee geweldige ambassadeurs hebben: Lussenburg Advies in Breda en Havelaar & Van Stolk te Rotterdam.

Ronald Witte, Hoofd binnendienst bij Lussenburg Advies, omschrijft het volgende over zijn ervaringen HIP: “Omdat wij exact willen weten waar we staan, hoe we efficiënter kunnen sturen én onze klanten beter van dienst kunnen zijn”.

Anne-Marie de Graaf-Dekker is Manager Business Innovatie bij Havelaar & van Stolk. Zij is vanuit eerdere functies al bekend met de software van Qlik (de tool die gebruikt wordt bij HIP). Toen zij voor het eerst in aanraking kwam met het platform was zij gelijk verkocht. Inmiddels heeft Anne-Marie op verschillende gelegenheden gesproken over haar ervaringen met HIP, waaronder op de partner- en ambassadeursdag van ANVA en tijdens dit interview

 Enthousiaste professionals over HIP

  • Erwin Koelewijn, Poliservice: “Er zit nog veel meer in het platform dan je denkt!”

Podcast Justin

Binnen de verzekeringsmarkt is data van groot belang. Hoe kan een grote speler van de beschikbare data slimme informatie maken? Justin Schlee, strategisch directeur bij ANVA, neemt je graag mee in zijn verhaal. De afgelopen jaren hebben ANVA en HippoLine nauw samengewerkt om het HippoLine Insurance Platform tot stand te brengen én hebben zij samen het datawarehouse ontwikkeld. Justin Schlee: ‘Dat biedt mooie kansen, maar we moeten dat verhaal goed uitleggen aan onze klanten’.

Het verhaal van Justin kun je hier beluisteren.

Op de hoogte blijven?

Binnen de verzekeringsmarkt gebeurt veel. Ook bij HIP volgen de nieuwste ontwikkelingen elkaar razendsnel op. Graag vertellen we je meer over alle mogelijkheden binnen HIP en wat HIP voor jouw organisatie kan betekenen. Ook als je al gebruik maakt van een andere/eigen tool en niet per se op zoek bent naar een (nieuwe) BI tool maken we toch graag kennis met je. Het is altijd goed om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden binnen de branche, toch?

 

 

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief