Data- en business intelligence specialist

Wie is HippoLine? Van (domme) data slimme informatie maken, dat is waar HippoLine zich al sinds 2008 voor inzet. Met haar dashboards geeft zij organisaties zicht én grip op wat ze doen. Voor ANVA gebruikers heeft HippoLine het HIP ontwikkeld, het HippoLine Insurance Platform. In deze online BI-omgeving draaien tientallen apps die jou als intermediair of serviceprovider inzicht geven in processen, resultaten, commerciële kansen en risico’s.

HippoLine in combinatie met ANVA

HIP is een plug-and-play BI-oplossing die grip geeft op jouw verzekeringskantoor. Voor HIP heb je geen installatie en geen server nodig. Aan de apps kunnen bovendien externe databronnen en financiële administraties (o.a. Twinfield, Afas, Multivers en Exact) worden gekoppeld. Met HIP kun jij zelf een rapport samenstellen, filteren en exporteren naar Excel, als PDF of afbeelding. Ook kunnen op HIP rechten en rollen worden beheerd, waardoor jij zelf kunt bepalen wie over welke informatie beschikt.

HIP heeft verschillende apps (dashboards): voor klanten, schades, polissen, portefeuilles, bedrijfsvoering en resultaten. Ieder dashboard biedt waardevolle informatie en geeft antwoord op nagenoeg alle vragen binnen jouw kantoor over klanten, bereik, activiteiten, portefeuille- en bedrijfsvoering. Om achter het antwoord op deze vragen te komen slaat ANVA al haar data op in een cloud omgeving. HIP haalt vervolgens dagelijks deze data op, zodat de apps altijd up to date zijn. HIP werkt overal en is vanaf verschillende devices (PC, smartphone of tablet) beschikbaar.

10 verschillende selectiethema’s binnen HIP

De apps op HIP zijn verdeeld over tien thema’s:

1: Portefeuille;
2: Financieel;
3: Schade;
4: Resultaat;
5: Polis operationeel;
6: Commercieel operationeel;
7: Acceptatie operationeel;
8: Schade operationeel;
9: Concern totaal;
10: Beheer.

Door deze splitsing is het mogelijk om specifieke selecties te maken, in te zoomen op actualiteiten, historie en de context van ontwikkelingen. Daarnaast is HIP een uitstekend instrument om de prolongatie van verzuimverzekeringen op orde te brengen. Met een paar muisklikken haal je uit HIP welke verzekeringen lopen, welke polis eraan is gekoppeld en welke medewerker als contactpersoon fungeert.
 

Wil jij meer weten over HIP of zien hoe het werkt? Maak dan een afspraak met Edith Heslinga, Inside Sales bij HippoLine, of bezoek de website van HippoLine voor meer informatie.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief