Dé oplossing voor de perfecte ‘klantcontactreis’

Wie is Finly? Finly is een combinatie van meerdere producten die kunnen worden ingezet om een ideale ‘klantcontactreis’ te vormen. Finly helpt je om jouw adviesproces te structureren, om zo meer uit (potentiële) klantgesprekken te halen. Zowel voorafgaand, tijdens als na afloop van een advies- of verkoopgesprek biedt Finly oplossingen voor risicomanagement (zakelijk en particulier), AOV advies en ORV advies.

Finly in combinatie met ANVA

Dankzij de koppeling met Finly kunnen ANVA klanten nog efficiënter en effectiever risicomanagement uitvoeren voor hun relaties. De koppeling tussen beide systemen biedt een zorgeloze en foutloze tool voor gespreksverslagen, waardoor dubbel administratiewerk tot het verleden behoort. Bovendien vult de koppeling automatisch adviesrapporten aan met klantgegevens (o.a. NAW, e-mailadres en telefoonnummer), relatiegegevens (van zowel partner als kind(eren)) en productgegevens. Tevens worden documenten en eventuele actiepunten vanuit Finly naar ANVA teruggeschreven.

De 6 voordelen van Finly

De koppeling tussen ANVA en Finly bespaart veel tijd wanneer jouw adviseurs met beide systemen werken. Het weglaten van een dubbele administratie legt voor jouw adviseurs de focus op hetgeen waar zij goed in zijn: adviseren. Met de oplossing van Finly bereik je:

  • Uniformiteit: jouw adviseurs voeren bij alle klanten op dezelfde manier advies- of verkoopgesprekken;
  • Volledigheid: doordat de adviseurs alle onderwerpen aanraken is jouw advieskantoor volledig in haar advies;
  • Snelheid: met behulp van vaste teksten kunnen rapporten snel worden samengesteld. Bovendien kunnen actiepunten eenvoudig worden toegewezen aan jezelf, collega’s of de klant;
  • Commerciële slagkracht: doordat jouw adviseurs alle onderwerpen bespreken ontstaan er kansen om meer voor klanten te kunnen betekenen;
  • Kwaliteit: met behulp van vaste teksten en de juiste vragen komen jouw adviseurs tot een goed advies;
  • Professionaliteit: aan het einde van de rit ontvangt jouw klant een strak adviesrapport.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Finly? Op haar website en in dit webinar vertelt Finly je graag meer over hoe jij van de koppeling met ANVA een succes maakt!

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief