Naadloze integratie van data uit diverse systemen

Wie is DocSys? DocSys verrijkt ANVA's oplossing door naadloze integratie van data uit diverse systemen, wat resulteert in geautomatiseerde, foutloze documentcreatie en -beheer, verhoogde efficiëntie, en gegarandeerde consistentie in huisstijl voor een gestroomlijnde workflow en professionele uitstraling.

Innovatie in documentcreatie

DocSys staat al meer dan dertig jaar aan de voorhoede van innovatie in documentcreatie. Als gespecialiseerde pioniers op dit gebied, biedt Docsys een oplossing die de manier waarop bedrijven professionele documenten creëren, delen en archiveren revolutioneert. Het platform van Docsys stelt gebruikers in staat om een breed scala aan documenttypes te genereren, waaronder polissen, offertes en contracten – allemaal vanuit één enkele, gebruiksvriendelijke applicatie.

In combinatie met het ANVA-platform biedt DocSys een gestroomlijnde oplossing voor het efficiënt beheren en samenstellen van verzekeringspolissen. Met behulp van DocSys kunnen nieuwe collega’s snel en gemakkelijk worden ingewerkt, dankzij de intuïtieve gebruikersinterface en geautomatiseerde processen die typisch tijdrovende taken vereenvoudigen. Dit resulteert in een snellere onboarding en verhoogde productiviteit. DocSys onderscheidt zich van concurrenten door de nadruk te leggen op gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie, waardoor gebruikers zonder voorkennis snel aan de slag kunnen met het opstellen en beheren van polissen. Hierdoor biedt de samenwerking met het ANVA-platform een unieke meerwaarde wanneer je zoekt naar een oplossing die zowel krachtig als toegankelijk is.

 

Naadloze integratie

ANVA gebruikers kiezen voor DocSys vanwege de superieure gebruiksvriendelijkheid en snelle onboarding van nieuwe gebruikers. DocSys integreert naadloos met bestaande systemen zoals ANVA, waardoor het efficiënt samenstellen van polissen mogelijk is zonder ingewikkelde training, wat kostbare tijd en middelen bespaart. Bovendien biedt DocSys in combinatie met ANVA:

1. Koppelingen met het volledige ANVA ecosysteem;
2. Verbinden van ANVA met overige integraties;
3. Eenvoudig beheer van content;
4. Voldoet aan WCAG-richtlijnen;
5. Volledige controle over eigen huisstijl.

Informatie snel, foutloos en op precies dezelfde manier toevoegen aan documenten? DocSys helpt je beter, efficiënter en slimmer te werken.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief