Meest krachtige en schaalbare robotisering

Wie is DDi? Stel je eens voor dat je een stuk minder e-mailberichten hoeft te verwerken. Beeld je eens in dat alle verzonden aanvragen of verzoeken om ontbrekende informatie automatisch voor jou worden opgelost. Hoe zou het voelen als al het typewerk om gegevens vast te leggen in jouw systemen niet meer nodig is?

Het team van DDi werkt iedere dag aan de creatie van robots die jou ondersteunen bij het verwerken van mailberichten, versturen van aanvragen en notificaties en het uitvoeren van standaard typewerk. Alles wat DDi doet, staat in het teken om jou de controle over jouw dagelijkse werk als professional terug te geven. Door simpelweg vele administratieve taken te robotiseren bespaart DDi jou iedere dag een hoop tijd!

DDi in samenspraak met ANVA

DDi richt zich volledig op de werkprocessen, informatieverwerking en IT infrastructuur in de verzekeringsbranche. In nauwe en langdurige samenwerking met ANVA sluiten de werkprocessen van DDi zowel technisch als functioneel naadloos aan. De koppeling tussen beide systemen zorgt ervoor dat data, documenten, taken en processen beveiligd worden uitgewisseld. ANVA en DDi stemmen hiervoor voortdurend mogelijkheden en technieken op elkaar af.

ANVA klanten gebruiken het Robotic Process Automation (RPA) platform van DDi veelal om ongestructureerde data te classificeren. Vervolgens ondersteunt deze data hen om informatie toe te voegen aan digitale dossiers, werkprocessen op te starten, te behandelen en handelingen digitaal te borgen. Het RPA platform van DDi wordt door ANVA klanten tevens gebruikt om:

  • Mutatie- en prolongatie processen te ondersteunen, zowel voor volmacht als provinciaal;
  • Schades, declaraties en excasso’s te behandelen;
  • Nota’s en inkopen in de backoffice omgeving te verwerken;
  • Veel voorkomend werk snel te verwerken;
  • Adviseurs, acceptanten, schadebehandelaars en back office medewerkers te laten focussen op hun kerntaak.

DDi Transaction Robot

Met de handige RPA Apps van DDi pak jij snel door met de verdere digitale transformatie van jouw belangrijkste werkprocessen. Van een digitale postkamer tot het muteren en prolongeren, verwerken van claims, excasso’s, rekening couranten, facturen en apps op maat. Door de inzet van DDi profiteren al vele ANVA kantoren van de toegevoegde waarde van het RPA platform. De gestandaardiseerde apps kunnen immers snel worden geactiveerd en in gebruik worden genomen. Bovendien blijft DDi op de achtergrond continu werken aan de verbetering van haar RPA apps.

Klinkt dit voor jou als een utopie? Kies dan voor DDi! Ben je benieuwd naar meer informatie of kom je graag in contact om de mogelijkheden te bespreken? Op de website van DDi vind je antwoord op al jouw vragen.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief