Efficiënt werken op ieder vlak in jouw bedrijfsvoering

Wie is Bugs Business? Een kraakhelder platform waarin alle data en functionaliteiten samenkomen. Vereenvoudigde processen, waardoor in één overzicht duidelijk wordt wat bij jouw klant(en) speelt. De Imago software van Bugs Business vergemakkelijkt jouw werkzaamheden en is volledig geïntegreerd in de backoffice van ANVA. Daardoor benut jij de volle potentie van ANVA software, terwijl jij tegelijkertijd meer tijd en aandacht kunt besteden aan jouw klant(en).

10 voordelen van werken met Imago Office

Imago Office maakt administratieve processen minder ingewikkeld. Met Imago Office is het voor medewerkers en aangesloten tussenpersonen mogelijk om online te werken op het modernste extranet. De STP transactiefunctionaliteiten, vergelijkers en handige CRM- en adviestools zorgen voor een optimale werkomgeving. Imago Office:

1: Laat in één oogopslag zien wat er bij jouw klant(en) speelt;
2: Geeft weer welke klantacties prioriteit hebben;
3: Legt bezoekafspraken en contactmomenten vast;
4: Biedt een up-to-date klantdossier;
5: Ondersteunt moeiteloos bij het aanvragen, offreren, vergelijken en wijzigen van verzekeringsproducten;
6: Maakt simpel, zorgvuldig en snel een terugvalberekening voor motorrijtuigverzekeringen;
7: Raadpleegt efficiënt schadevrije jaren vanuit Roydata;
8: Schakelt wijzigingen in verzekeringsproducten automatisch om naar andere producten bij de uitfasering van een productlijn;
9: Neemt alle informatie waaraan een dossier moet voldoen op, zodat jouw dossiers WFT-proof worden gedocumenteerd;
10: Is volledig aanpasbaar op jouw branding en huisstijl.

Optimaal samenwerken met Imago Consument

Imago Consument biedt jou de bereikbaarheid die jouw klanten van jouw verwachten. De complete ‘mijn omgeving’ geeft jouw klant(en) 24/7 toegang tot hun verzekeringsportefeuille. In Imago Consument is het mogelijk om alles omtrent verzekeringen te bekijken, wijzigen, aanvragen, regelen en vastleggen. Tevens is het mogelijk om jouw klant(en) op de hoogte te houden van het laatste nieuws en inzicht te geven in de facturatie.

Ook Imago Consument wordt volledig in jouw eigen huisstijl geleverd. Bovendien is het platform beschikbaar in een responsive design, wat zowel op een smartphone, tablet, laptop als PC de optimale gebruikservaring biedt. Binnen de ‘mijn omgeving’ bepaal jij wat je jouw klanten zelf wil laten doen. Wil je enkel informeren of ook de mogelijkheid bieden mutaties door te voeren, waardoor jouw administratieve werklast nog verder vermindert? Wanneer jouw klanten vragen hebben verzorgt de onderliggende klantenservice van Imago Consument een directe koppeling met ANVA backoffice. Hierdoor komt de taak of e-mail rechtstreeks terecht in jouw takenlijst of klantservice mailbox.

Ben jij benieuwd wat de efficiënte software van Bugs Business voor jouw dagelijkse werk kan betekenen? Lees dan eens verder op de website van Bugs Business of neem gerust contact met hen op.

Ook partner worden?

Neem contact op met Ronald Rongen
via r.rongen@anva.nl of via 033 4798200

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief