Exact weten hoe het werkt, waar je alles kunt vinden en hoe je het systeem optimaal kunt gebruiken helpt je op weg in jouw dagelijkse werkzaamheden. Om jou hierin te ondersteunen bieden wij verschillende opleidings- en trainingsmogelijkheden aan. Variërend van specifieke kennisgebieden, product configuraties en API’s tot onze ANVA Foundation basistraining. Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

ANVA Academy

Binnen onze Academy helpen wij ANVA gebruikers, beheerders en ontwikkelaars graag op weg in onze software. Hiervoor bieden wij vier verschillende trainingen aan.

Om de juiste dynamiek en interactie tussen de deelnemers en onze trainer te garanderen vinden al onze trainingen klassikaal en fysiek plaats. Je bent hiervoor van harte welkom op ons kantoor in Amersfoort, maar wij komen ook graag langs op jouw werklocatie. Kies je voor een training bij ons op kantoor? Dan verzorgen wij een heerlijke lunch voor jou!

* Alle trainingen worden aangeboden inclusief benodigde opleidingsmaterialen.

 

Bouw de kennis en vaardigheden van jouw team uit door ANVA-kennis te vergroten

ANVA 1:1 kennissessie

Ben je op zoek naar een functionele gebruikerstraining voor een specifiek domein of deelgebied binnen ANVA? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Op basis van jouw behoefte bieden wij een 1:1 online sessie aan, waarin onze trainer een functionele uitleg verzorgt of fungeert als jouw vraagbaak.

In tegenstelling tot de trainingen uit onze academy vindt de 1:1 sessie wel online plaats. De trainingsduur is beschikbaar vanaf twee uur en kan worden ingezet voor maximaal twee cursisten tegelijkertijd. Voor ieder blok van twee uur vragen wij een investering van € 230,-. De uiteindelijke factuur is gebaseerd op basis van jouw werkelijke verbruik.

Interesse?

Wil je meer informatie over onze training(en) of wil jij direct aanmelden voor de ANVA Academy? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag jouw wensen en eventuele vragen om te komen tot een passend trainingsaanbod.

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief