Ontwikkelingsmogelijkheden

Toekomstgericht en voorop blijven lopen

DUURZAME ONTWIKKELING

Leren krijgt een steeds groter aandeel binnen ANVA. Kenmerkend voor ons is dat we samen werken aan ontwikkeling, innovatie en succes. Dit doen wij doormiddel van onze intern ontwikkelde ANVAcademy en ANVAfternoon. Hierin bieden we jou als werknemer de mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen, je kennis te delen met anderen en betrekken we ook klanten en partners steeds meer bij onze ontwikkelingen.

 

ANVAcademy

De ANVAcademy is de plek waar het leren en ontwikkelen van werknemers en de organisatie samenkomt. Wanneer jij je presentatievaardigheden wilt verbeteren of wilt leren hoe je LEAN kunt werken, is dit de plek waar je moet zijn. Hier vind je ons aanbod om aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke skills te kunnen werken.

Daarnaast vinden wij dat iedere medewerker een aantal dezelfde trainingen moet volgen, zodat we onze samenwerking kunnen verbeteren. Zo volgt iedereen bij ANVA de driedaagse training ‘Communication for Excellence’, waarin we onze eigen communicatiestijl en die van onze collega’s beter leren kennen en begrijpen.

 

ANVAfternoon

ANVAfternoon is hét kennisdelingsevenement van ANVA dat vier tot zes keer per jaar plaatsvindt. Tijdens dit event worden verschillende sessies verzorgd door ANVA-medewerkers, specialisten en klanten, en delen we op een informele en leuke manier kennis met elkaar. Het doel hierbij is elkaars kennis te vergroten, verbinding tussen werknemers en afdelingen te versterken en elkaar te inspireren en ruimte te geven om innovatieve ideeën een platform te kunnen geven. ANVAfternoon maakt het mogelijk om als organisatie SAMEN te leren en te ontwikkelen. 

 

Jouw Jaarplan

Iedere medewerker is anders, met eigen ambities en ontwikkelbehoeften. Daar hoort een uniek plan met opleidingen en trainingen bij. Dat plan maken we graag samen met jou. Elke medewerker maakt een eigen ‘Mijn Jaarplan’. Samen met je manager formuleer je hierin je doelen en ambities en bekijk je wat er voor nodig is om die te bereiken. 

Binnen ANVA zijn er dus genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. DAAG JEZELF UIT, we zijn benieuwd naar je plannen!

Uitgelichte vacatures

Maak jij het verschil?

Functioneel applicatiebeheerder

Amersfoort, 32-40 uur

Durf jij veranderingen en verbeteringen in ons interne applicatielandschap aan te dragen én ben je in staat deze nauwkeurig en uit te voeren? Dan is deze functie wat voor jou!


Meer informatie

Medewerker Servicedesk

Amersfoort, 32-40 uur

Vind jij het een uitdaging om klanten optimaal te ondersteunen? Vind je het leuk om je te verdiepen in alle ins en outs van de ANVA software om ingewikkelde problemen bij klanten op te lossen? Ben je communicatief vaardig en kun je door de juiste vragen t...


Meer informatie

Systeem- en netwerkbeheerder

Amersfoort, 32-40 uur

Ben jij een ervaren systeembeheerder en netbeheerder? Kun jij de juiste prioriteiten stellen en je teamleden ook hierin coachen? Kun jij verbanden leggen en samen met de applicatiebeheerder de kwaliteit van onze ICT services garanderen? Dan zou jij wel ee...


Meer informatie

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Emiel Emiel
Nelly Nelly
Leon Leon