Ontwikkelingsmogelijkheden

Toekomstgericht en voorop blijven lopen

Je krijgt de vrijheid om ideeën aan te dragen en uit te werken, maar ook persoonlijke ontwikkeling in de vorm van scholing wordt gewaardeerd'   

Derk Jan Horstman
Technisch consultant

Toekomstgericht zijn, voorop blijven lopen, uniek zijn… Allemaal waarden die ANVA nastreeft. Voor ons bedrijf en zeker ook voor onze medewerkers.

Al onze medewerkers zijn anders, met eigen ambities en ontwikkelbehoeften. Daar hoort een uniek plan met opleidingen en trainingen bij. Dat plan maken we graag samen met jou, want opleiding en ontwikkeling betekenen vooruitgang! Daarom maakt elke ANVA-medewerker elk jaar een eigen ‘Mijn Jaarplan’. Samen met je manager formuleer je hierin je doelen en ambities worden en bekijk je wat er voor nodig is om die te bereiken. 

 

DAAG JEZELF UIT!

ANVA biedt verschillende mogelijkheden om jezelf te ontplooien en te ontwikkelen. Zo volgt iedereen bij ANVA de driedaagse training ‘Communication for Excellence’, waarin we onze eigen communicatiestijl en die van onze collega’s beter leren kennen en begrijpen. Dit soort trainingen, in het kader van persoonlijke ontwikkeling, wordt je aangeboden door ANVA. Past er in jouw ‘Jaarplan’ een gerichte opleiding die bijdraagt aan je functionele ontwikkeling? Dan is ook daar ruimte voor. Binnen ANVA zijn er dus genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen. Daag jezelf uit, we zijn benieuwd naar je plannen!

Uitgelichte vacatures

Maak jij het verschil?

Marketing en communicatie medewerker

Amersfoort, 24-32 uur

Ben jij breed inzetbaar als communicatiespecialist en geloof jij in de kracht van een geïntegreerde communicatie-aanpak? En wil jij vorm geven aan ons motto ‘Connecting Customers’, waarbij wij nadrukkelijk de verbinding zoeken met onze klanten?


Meer informatie

Systeem- en netwerkbeheerder

Amersfoort, 40 uur

Ben jij een oplossingsgerichte doener met oog voor kwaliteit? Ben je in staat om de lange termijn te overzien, ben je toegankelijk en weten collega’s wat ze aan je hebben? Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen zijn!


Meer informatie

Applicatiebeheerder

Amersfoort, 40 uur

Sta jij stevig in je schoenen en durf je veranderingen en verbeteringen in ons interne applicatielandschap aan te dragen én op korte termijn uit te voeren? Weet jij wel raad met veel vrijheid in je werk? Dan is deze functie wat voor jou!


Meer informatie

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Henri Henri
Vincent Vincent
William William