Terugblik partner- en ambassadeursdag 2021

Dit jaar besloten we onze partner- en ambassadeursdag samen te voegen tot één event. Een waardevolle en vooral gezellige dag, waarbij wij onze partners en ambassadeurs konden bedanken en zij met elkaar van gedachten konden wisselen. Benieuwd hoe deze dag eruitzag?

Na een ingetogen partnerdag en ambassadeursdag in 2020 was het op 14 oktober 2021 eindelijk weer zo ver. We mochten iedereen weer fysiek ontmoeten. Na anderhalf jaar hierop te hebben gewacht, was het fijn om iedereen persoonlijk te zien en te spreken. Dit jaar besloten we de twee verschillende dagen samen te voegen tot één event. En met succes! We kunnen tevreden terugkijken op een event waar onze partners en ambassadeurs ideeën met elkaar konden uitwisselen en waar nieuwe initiatieven zijn gestart.

Eerst tijd voor de inhoud

We trapten de middag af met verschillende sessies om iedereen bij te praten. Zo nam Justin Schlee (strategisch directeur bij ANVA) onze gasten mee in de strategie van ANVA voor de komende jaren, sprak Roel van Dijk (algemeen directeur) zijn waardering uit voor de fijne relaties in zijn 13 jaar bij ANVA én spraken wij samen met AWI over onze samenwerking rondom product engines voor de gehele verzekeringsbranche.

Bubbelende workshops

Na een hapje en een drankje was het vervolgens tijd voor misschien wel het leukste gedeelte van de dag. De partner- en ambassadeursdag vond dit jaar plaats bij Spirited Union Distillery, een onafhankelijke destilleerderij in Amsterdam die bekend staat om zijn botanische rum. De verschillende groepen gingen aan de slag en mochten hun eigen rum destilleren door het kiezen en mixen van verschillende ingrediënten, zoals kokos, vlierbes, kaneel en meer. Tijdens een cocktailworkshop leerde iedereen hoe ze de (zelfgemaakte) rum kunnen gebruiken in verschillende cocktails. We sloten de dag gezamenlijk af met een heerlijk walking dinner.

Wij kijken terug op een zeer succesvolle dag. Alle aanwezigen; bedankt voor jullie aanwezigheid! We kijken uit naar de partner- en ambassadeursdag van 2022!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief