Samen leren tijdens de ANVAfternoon

Naomi van de servicedesk vertelt In de maandelijkse blog neem ik jullie graag mee in wat er bij ANVA achter de deuren speelt. Dit keer vertel ik je graag over de ANVAfternoon, die we vier keer per jaar organiseren. Tijdens deze middagsessies spreken we verschillende klanten en partners. Het doel? Leren van elkaar, van onze partners en klanten, maar gezelligheid staat ook zeker centraal. Dat laatste ging voor Corona beter dan nu. Toen organiseerden we drie sessies in twee rondes met een onderbreking voor het avondeten. Samen een drankje doen zit er nu even niet in, maar we zetten de verschillende ANVAfternoons digitaal door.

Diverse klanten hebben al gesproken tijdens de ANVAfternoon en ook partners leveren een enthousiaste bijdrage. Het is gaaf om te zien dat collega’s met onderwerpen komen waar ze meer over willen weten en dat andere collega’s opstaan omdat zij die kennis hebben en willen delen. 25 Mei was de tweede ANVAfternoon van dit jaar. Doordat we alles op afstand doen hebben we nu twee sessies achter elkaar. De eerste sessie was een interactieve quiz over ANVA Hub. Zo konden we heel ANVA meenemen in de laatste ontwikkelingen binnen ANVA Hub. Een groot deel van onze klanten haalt autogegevens op via ANVA Hub en verstuurt of ontvangt berichten via Aplaza.

Het is belangrijk dat we dit als bedrijf met elkaar beseffen in de keuzes die we maken en het onderhoud dat we inplannen. Eric heeft de tekeningen gemaakt. Kon hij meteen zijn cursus bikablo in de praktijk gebruiken!

Na een korte pauze om de benen te strekken en wat te drinken te halen zijn we doorgegaan met een sessie over data. Justin heeft ons meegenomen in trends in de markt en het antwoord wat wij hierop willen geven en is daarna aangevuld door onze nieuwe partner HippoLine. We hebben een voorproefje gekregen van de dashboards die ze bouwen en ze hebben ons meegenomen in hun beeld op (big)data. Het is leuk om te zien dat er vanuit alle afdelingen van ANVA vragen worden gesteld en er interesse is om te weten wat wij en onze partners maken en hoe dit onze klanten verder gaat helpen. Ben jij ook benieuwd naar de verschillende mogelijkheden van HippoLine? Ze komen langs voor een webinar op 17 juni om 14.00 uur. Meld je aan!

We hopen dat we snel weer fysiek kunnen deelnemen aan de ANVAfternoon, maar tot die tijd blijven we de traditie digitaal voortzetten. Heb je zelf een suggestie voor een onderwerp of wil je een keer meegenieten van een sessie om te weten hoe dat is, dan horen we het graag.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief