Partnership ANVA & HippoLine voor nieuwe BI-oplossing

We hebben er een nieuwe partner bij! In april hebben ANVA en HippoLine de samenwerking bekrachtigd. HippoLine is een data- en Business Intelligence (BI) specialist die met hulp van ANVA, een nieuwe BI-oplossing voor onze klanten gaat lanceren. Door deze samenwerking gaan we helaas afscheid nemen van ANVA Analytics. Maar we zijn trots dat we, samen met HippoLine, onze klanten binnenkort een veel betere ervaring kunnen bieden op het gebied van BI.

Wie is HippoLine?

HippoLine is een data- en business intelligence specialist met twaalf jaar ervaring in de verzekerings- en hypothekenmarkt. Met hun overzichtelijke dashboards krijg je snel zicht en grip op je eigen organisatie. Veel intermediairs en serviceproviders werken al met HippoLine. Samen hebben ANVA en HippoLine veel kennis van de verzekeringsbranche en de uitdagingen die bij jou spelen. Bovendien koppelt HippoLine met andere databronnen voor nog meer inzicht. Ook zijn ze als geen ander in staat om specifieke wensen te vertalen in maatwerk oplossingen.

Waarom stoppen we met ANVA Analytics?

Eerlijk is eerlijk, we zijn zelf niet helemaal tevreden over ANVA Analytics. Het is lastig gebleken om met het gekozen platform waarmee we onze oplossing hebben ontwikkeld, de performance aan onze eigen standaard te laten voldoen. Ook vinden we dat het maken van dashboards en rapporten gebruiksvriendelijker moet kunnen. Na gesprekken met meerdere van onze klanten over hun ervaringen hebben wij besloten om een nieuwe partner te zoeken die onze klanten dé BI-tool kan bieden voor alle informatiebehoeften en daarmee ook te stoppen met ANVA Analytics.

Hoe gaat de oplossing eruitzien?

HippoLine gaat in samenwerking met ANVA een compleet nieuwe en betere BI-oplossing bieden. HippoLine wordt toegankelijk via ANVA Hub middels een koppeling die speciaal voor deze samenwerking wordt ontwikkeld. Door middel van verschillende dashboards kun je beschikken over een complete dwarsdoorsnede van jouw organisatie met alle relevante informatie. Deze dashboards werken veel eenvoudiger, sneller en intuïtiever dan voorheen.

Hieronder kun je al een eerste blik werpen op de nieuwe oplossing van HippoLine. In juni organiseren wij samen een webinar waarin ze veel meer vertellen en laten zien. Houd hiervoor onze volgende nieuwsbrief in de gaten!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief