Partnership ANVA & HippoLine voor nieuwe BI-oplossing

We hebben er een nieuwe partner bij! In april hebben ANVA en HippoLine de samenwerking bekrachtigd. HippoLine is een data- en Business Intelligence (BI) specialist die met hulp van ANVA, een nieuwe BI-oplossing voor onze klanten gaat lanceren. Door deze samenwerking gaan we helaas afscheid nemen van ANVA Analytics. Maar we zijn trots dat we, samen met HippoLine, onze klanten binnenkort een veel betere ervaring kunnen bieden op het gebied van BI.

Wie is HippoLine?

HippoLine is een data- en business intelligence specialist met twaalf jaar ervaring in de verzekerings- en hypothekenmarkt. Met hun overzichtelijke dashboards krijg je snel zicht en grip op je eigen organisatie. Veel intermediairs en serviceproviders werken al met HippoLine. Samen hebben ANVA en HippoLine veel kennis van de verzekeringsbranche en de uitdagingen die bij jou spelen. Bovendien koppelt HippoLine met andere databronnen voor nog meer inzicht. Ook zijn ze als geen ander in staat om specifieke wensen te vertalen in maatwerk oplossingen.

Waarom stoppen we met ANVA Analytics?

Eerlijk is eerlijk, we zijn zelf niet helemaal tevreden over ANVA Analytics. Het is lastig gebleken om met het gekozen platform waarmee we onze oplossing hebben ontwikkeld, de performance aan onze eigen standaard te laten voldoen. Ook vinden we dat het maken van dashboards en rapporten gebruiksvriendelijker moet kunnen. Daarom hebben we besloten per 1 september 2021 ANVA Analytics te stoppen. Na gesprekken met meerdere van onze klanten over hun ervaringen hebben wij besloten om een nieuwe partner te zoeken die onze klanten dé BI-tool kan bieden voor alle informatiebehoeften en daarmee ook te stoppen met ANVA Analytics.

Hoe gaat de oplossing eruitzien?

HippoLine gaat in samenwerking met ANVA een compleet nieuwe en betere BI-oplossing bieden. HippoLine wordt toegankelijk via ANVA Hub middels een koppeling die speciaal voor deze samenwerking wordt ontwikkeld. Door middel van verschillende dashboards kun je beschikken over een complete dwarsdoorsnede van jouw organisatie met alle relevante informatie. Deze dashboards werken veel eenvoudiger, sneller en intuïtiever dan voorheen.

Wat is de voortgang?

Mirjam van Kooten (CEO HippoLine) vertelt: “De samenwerking met ANVA gaat erg snel. Ze staan altijd klaar om direct te handelen. Zo kunnen we snel ontwikkelen. De afgelopen maanden is er dan ook hard gewerkt aan de dashboards. Daarnaast hebben we geautomatiseerd in het omveld en is er gewerkt aan verschillende instructie- en helpvideo’s. Zo kunnen we vragen goed opvangen.”

“De eerste klanten gaan nu live op het HippoLine Insurance Platform (HIP). Verschillende pilotkantoren hebben de afgelopen maanden al gebruik gemaakt van het platform. Daar zijn we natuurlijk heel trots op.”

Benieuwd naar de dashboards?

Benieuwd hoe het dashboard eruit ziet? Mirjam neemt je in deze demo mee door de verschillende mogelijkheden van het dashboard.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief