Ervaringen met pilot ANVA Hub voor adviseurs

Verschillende advieskantoren gingen in februari de pilotperiode in. Voor Adegro kwam dit op het perfecte moment, ze waren net begonnen met zoeken naar een geschikt CRM-pakket voor hun wensen als klein advieskantoor. ANVA Hub voor adviseurs biedt precies dat overzicht waar naar gezocht werd. We spraken Marie-Corine van Adegro over haar ervaringen met de pilot.

De pilot

Marie-Corine: “De pilot zijn we samen met een aantal andere kantoren in februari gestart. Direct werden we bij alle ontwikkelingen aangehaakt. Het is heel leuk om mee te kunnen denken over de ontwikkeling van een product en om te zien dat onze ideeën in de nieuwe oplossing worden verwerkt. Je merkt echt dat er geluisterd wordt naar je ideeën en ANVA Hub zo echt helemaal geschikt voor mij, en daarmee andere kleine advieskantoren, gemaakt wordt. Mijn input geef ik via verschillende enquêtes en in de tweewekelijkse reviewsessie. Daarin wordt echt de tijd genomen om ons te vragen naar onze ervaringen.”

“Het is echt heel leuk dat je mee kan denken over de ontwikkeling van een product en om te zien dat onze ideeën direct worden verwerkt”

“We gebruiken ANVA Hub steeds intensiever. Mijn collega is bezig met het koppelen van bestanden en het aanmaken van relaties. Ook het gebruik van ANVA Flow werkt voor ons goed. We hebben zelf een workflow gemaakt die we in werking zetten na een klantcontact. Zo hebben we altijd de laatste informatie van elkaar.”

Speciaal voor het advieskantoor

Marie-Corine: “Adegro is een advieskantoor met drie collega’s. Elf jaar geleden begonnen we als eenmanszaak. De administratie was dan ook echt op één persoon gericht. Documenten stonden op de computer opgeslagen, mailtjes werden in Outlook voor iedere klant in een aparte map gearchiveerd en er was een papierdossier, maar voor een groot deel zaten adviesgesprekken in het hoofd. Dat werkt prima als je alleen bent, maar als je gegevens over gaat dragen naar een nieuwe collega wordt het moeilijk. Daar hadden we een geschikt systeem voor nodig, maar ook eenvoudig genoeg voor onze wensen. Deze pilot van ANVA Hub kwam voor ons op precies het juiste moment. Ik kijk nu al uit naar het moment dat ik de archiefkast bij het grof vuil kan zetten.”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief