Warm welkom aan nieuwe ambassadeurs

Succesvolle software kan alleen tot stand komen door een goede samenwerking met klanten. Daarom zijn we erg blij met onze ambassadeurs, die nauw betrokken zijn bij de ontwikkeling van onze producten en diensten. We waarderen hun inzet en feedback enorm! Ook tijdens de afgelopen ANVA partner- en ambassadeursdag mochten wij weer een aantal nieuwe ambassadeurs verwelkomen voor hun ondersteuning.

Havelaar en van Stolk

ANVA Partnermanager Ronald Rongen overhandigde Anne Marie de Graaf-Dekker van Havelaar en van Stolk de bij het ambassadeurschap horende trofee. Zij ontving deze trofee voor het ambassadeurschap voor ANVA Datawarehouse en de koppeling met onze partner Hippoline. Havelaar en van Stolk maakt niet alleen volop gebruik van HIP, powered door het ANVA Datawarehouse, maar denkt actief mee met Hippoline en ANVA in de doorontwikkeling van HIP. Daarnaast wil Havelaar en van Stolk dit ook graag uitdragen aan andere ANVA klanten.

Biesbosch Assuradeuren

Namens Biesbosch Assuradeuren nam Rene Sterrenburg de ambassadeurstrofee in ontvangst van Naomi Stol, Lead Consultancy bij ANVA. Biesbosch Assuradeuren is namelijk betrokken bij de doorontwikkeling van CED Connect in combinatie met ANVA. CED Connect is een applicatie voor schadebehandeling van onze partner CED. Ook Biesbosch Assuradeuren wil de mogelijkheden van CED Connect in combinatie met ANVA graag uitdragen aan andere ANVA klanten.

AON

De derde benoeming was voor AON. Dave Laarhoven kreeg de trofee uit handen van Alwin Smale, accountmanager Large Accounts bij ANVA. Dave is nauw betrokken geweest bij het uitwerken van de ANVA module Gebruikersprofielen, zodat organisaties gebruikersrechten en -rollen kunnen inregelen volgens actuele compliancy-richtlijnen. Hij is enthousiast over de samenwerking met andere klanten en ANVA, dat leidde tot een mooi eindresultaat.

Meer weten? Bekijk ons ambassadeursprogramma!

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief