Borrel je mee met Roel op de AMdag?

Vorig jaar droeg Roel van Dijk het stokje over als algemeen directeur van ANVA. Hij maakt graag van de gelegenheid van de AMdag op 29 maart gebruik om je nog even te spreken. Zien we je daar?

Roel had jou graag persoonlijk de hand willen schudden, maar helaas was dit door COVID-19 niet mogelijk. De aankomende AMdag lijkt ons een mooi moment om alsnog ruchtbaarheid te geven aan zijn vertrek en we nodigen je daarom graag uit om tijdens dit event Roel te spreken. Roel is de gehele dag aanwezig en wij sluiten het event af met een borrel op onze stand vanaf 14:30 uur.

Het programma

Ook dit jaar staat er weer een mooie line-up met sprekers voor je klaar. Zo kun je onder andere luisteren naar documentairemaker Ruben Terlou, bekend van zijn drie VPRO-series over China en vertelt je graag over ‘de wereld van de Chinezen’. Of schuif aan bij managementspreker Jos Burgers en zijn presentatie over klantgerichtheid en marketing. Ook kun je aansluiten bij de Talk met Jeannette Veldsink, mede-eigenaar en directeur van Veldsink Groep. Zij bespreekt de interessante vraag: “is er nog bestaansrecht voor local heroes in tijden van consolidatie en digitalisering?”. Het complete programma vind je op de site van AMdag.

Heb je nog geen kaart voor de AMdag? Stuur een mailtje naar verkoop@anva.nl, dan ontvang je van ons de code om je aan te melden als onze gast! We zien je 29 maart graag op stand 13.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief