Beuken’essers over FinConnect

Interview Noud Beckers ‘Sinds eind vorig jaar gebruiken we de module Slimme Formulieren van FinConnect’, vertelt Noud. ‘Hiermee hebben we onze formulieren op een heel eenvoudige manier kunnen digitaliseren. We merken dat klanten logischerwijs veel sneller reageren dan via fysieke post’.

Digitaal ondertekenen

Het gehele proces verloopt ook veel soepeler volgens Noud. De formulieren worden namelijk automatisch gevuld met gegevens vanuit ANVA. ‘Door de vernieuwde koppeling gaat dat sneller en makkelijker dan eerst’. Ook kunnen klanten de formulieren digitaal ondertekenen en ze krijgen automatisch een herinnering als ze een formulier binnen een bepaalde tijd nog niet hebben ingevuld.

Doen waar je goed in bent

Naast Slimme Formulieren van FinConnect maakt Beuken’essers ook gebruik van iFile van DDI. Hierdoor worden formulieren die ze retour ontvangen, automatisch in het juiste ANVA-dossier verwerkt. Volgens Noud heeft deze manier van werken ervoor gezorgd dat ze hun eigen processen goed onder de loep hebben genomen. ‘Door de oplossing van FinConnect in combinatie met DDi kunnen we met dezelfde mensen veel meer werk verrichten’ vervolgt Noud. ‘Onze mensen zijn echte specialisten die zich nu puur kunnen richten op dat waar ze goed in zijn, namelijk adviseren en bemiddelen’. Toch moet je volgens hem wel goed letten op de mindset van je medewerkers. ‘Zij zijn gewend om op een bepaalde manier te werken en dat moet je zien te doorbreken’.

Naverrekenen

Noud geeft aan dat ze het proces van naverrekenen ook willen digitaliseren met behulp van FinConnect’s module Naverrekenen. ‘Wij blijven bezig om processen die niet tot onze core business behoren te automatiseren. Automatisering is de strijd van de toekomst’.

Interesse in FinConnect?

De koppeling tussen ANVA en FinConnect is een standaard functionaliteit binnen ANVA Backoffice en hoeft niet apart aangeschaft te worden. Om gebruik te maken van de koppeling hoeft u alleen de module Slimme Formulieren en/of Naverrekenen af te nemen bij FinConnect. U kunt hiervoor per mail contact opnemen met Rob van der Zwan via of telefonisch via 06-83013731.

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief