Concapps en ANVA gaan samenwerken

We hebben er een nieuwe businesspartner bij! Vlak voor de start van onze partnerdag tekenden we een samenwerkingsovereenkomst met Concapps, de moedermaatschappij van het label Assurantie Apps. Een mooie ontwikkeling voor ons, maar vooral voor onze klanten. Benieuwd wat Assurantie Apps doet en wat ze je kunnen bieden? We stellen ze graag aan je voor.

Even voorstellen…

Concapps is opgericht in 2012 en is gespecialiseerd in het bouwen van apps en websites in diverse markten zoals bij scholen, zwembaden en uiteraard ook in de verzekeringsbranche. Doordat zij gebruikmaken van generieke bouwstenen kunnen ze in zeer korte tijd een app of website samenstellen in jouw eigen look & feel. Voor de verzekeringsbranche biedt Concapps onder de vlag van Assurantie Apps verschillende diensten aan waarmee ze al een aardige footprint hebben in de branche.

De kracht van Assurantie Apps

Assurantie Apps biedt je een gepersonaliseerde app waarmee jouw klanten wijzigingen kunnen doorgeven, een schade kunnen melden of bijvoorbeeld een document kunnen scannen. Snel iets belangrijks melden? Met het eigen content management systeem van Assurantie Apps stuur je je bericht naar verschillende communicatiekanalen met één simpele handeling. De app helpt je processen vele malen efficiënter in te richten en biedt jouw klanten nog meer service en gemak. Inmiddels maken al ruim 60 ANVA klanten gebruik van de app.

Koppeling met ANVA

Door de samenwerking tussen ANVA en Assurantie Apps kunnen particulieren en zakelijke consumenten vanaf volgend jaar hun eigen gegevens bekijken in de app die wij vanuit ANVA Hub beschikbaar stellen. In eerste instantie zijn dat alleen relatiegegevens en een overzicht van alle verzekeringen die hij of zij heeft. Dit is echter pas het begin. Zo willen we de gegevens die consumenten kunnen raadplegen in de app uitbreiden en op termijn ervoor zorgen dat tweerichtingsverkeer mogelijk is.

Wanneer kun je starten met de app?

Enthousiast geworden? Je kunt vanaf vandaag al starten met de app. Via de website van Assurantie Apps vraag je eenvoudig een test app aan. De koppeling met ANVA is naar verwachting aan het einde van het eerste kwartaal in 2020 gereed. Wij houden je op de hoogte van de voortgang en laten je op een later moment graag meer zien.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief