Adegro benoemd als ambassadeur voor ANVA Hub voor adviseurs

Adegro is de nieuwe ambassadeur voor ANVA Hub voor adviseurs. Na deel te hebben genomen aan de pilot voor ANVA Hub voor adviseurs overhandigde Product Owner Doniek trots de tombstone aan Anjo en Marie-Corine de Groen van Adegro.

Voor Adegro kwam de pilot op het perfecte moment, zoals Marie-Corine al eerder vertelde in een interview. Marie-Corine: “Anjo gaat over een aantal jaar genieten van zijn pensioen. Het is de bedoeling dat alle informatie dat nu in zijn hoofd zit genoteerd wordt in een systeem zodat ik samen met collega Nicole het stokje over kan nemen. In ANVA Hub hebben we altijd de laatste informatie paraat en kunnen op ieder moment van de dag en vanaf elke uithoek op de wereld inloggen.”

Tijdens de pilot is Adegro actief onderdeel geweest van de ontwikkeling van ANVA Hub voor adviseurs. Marie-Corine: “Voor ons is het erg belangrijk dat ANVA Hub voor adviseurs ons kan ondersteunen in onze dagelijkse werkzaamheden. Daar hebben wij actief aan bijgedragen door ANVA te voorzien van feedback op verschillende onderdelen. Onze klanten zien we niet als een portefeuille, maar als mensen met vragen en wensen. Dat willen we zo goed mogelijk ondersteunen. Door een systeem te hebben waarin we alle gegevens veilig en duidelijk staan, kunnen wij ons werk ook beter uitvoeren en mensen helpen bij hun vraagstukken.”

Over ANVA’s ambassadeursprogramma

Het ambassadeurschap is als initiatief in het leven geroepen om in samenwerking met klanten meer co-creatie en validatie van onze producten te krijgen. Onze ambassadeurs leveren waardevolle feedback om onze producten nog beter aan te laten sluiten bij jouw wensen als klant. Daarnaast zijn onze ambassadeurs altijd bereid om jouw vragen over het product te helpen beantwoorden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief