Nieuwe demosessies Postex en Connect Claims koppelingen

Hogere klanttevredenheid én efficiencywinst?

In samenwerking met CED, Postex en RISK organiseren we diverse demosessies om de nieuwe koppelingen met Connect Claims van CED en Postex te demonstreren.  U kunt dan precies zien hoe de koppelingen werken en welke voordelen het u zou kunnen bieden. De sessies vinden plaats op onderstaande data & locaties. Voor de meeste sessies zijn nog plaatsen beschikbaar.

 

             Meer info & aanmelden

 


Nieuwe koppelingen Connect Claims en Postex

Hogere klanttevredenheid én efficiencywinst?

Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Met onze nieuwe koppelingen, die wij in samenwerking met serviceprovider RISK Verzekeringen aanbieden, gaan een hoge klanttevredenheid én tijdswinst op uw processen hand in hand! RISK heeft het afgelopen jaar samen met de consultants van Grijpma-AsG een basis neergezet voor de koppeling tussen een aantal innovatieve platforms en ANVA. De koppeling met Connect Claims van CED verbetert en versnelt de geautomatiseerde afh andeling van schades en de koppeling met Postex ondersteunt u met postverzending op maat voor zowel fysieke als digitale post.

 

ONTZORGING BIJ FYSIEKE EN DIGITALE VERZENDING

ANVA-gebruikers met een Postex-koppeling beschikken over volledige en geautomatiseerde ontzorging bij de fysieke én digitale verzending van verzekeringsdocumenten, in de gewenste huisstijl. Met Postex kunt u direct aan de slag met setprinting en setmailing waarbij het profi el van uw klant centraal staat. Gebruikers van Postex verzenden inmiddels ruim zeventig procent van hun correspondentie digitaal. Bovendien biedt Postex iDEAL-betaalmogelijkheden voor zowel de fysieke als digitale poststroom, waardoor de klanttevredenheid zichtbaar verhoogd wordt.

 

DIGITAAL WAAR HET KAN, PERSOONLIJK WAAR HET MOET

Met Connect Claims, recent genomineerd voor de NVGA-innovatieprijs, heeft CED een geavanceerd straight-through-processing-schadeplatform neergezet. Connect Claims ontzorgt uw klant, zorgt ervoor dat het schadeproces soepeler loopt en brengt de verwerkingstijd van een schade, dankzij intelligente business rules, terug naar een paar minuten. Bovendien heeft de schadebehandelaar hierdoor meer tijd over om zich te
concentreren op zaken die persoonlijke aandacht vragen. Als ANVA-gebruiker kunt u vanaf nu ook gebruik maken van de koppeling met Connect Claims.

 

INTERESSE?

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Mail ons!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons